Sònia Muñoz Serrano

Psicòloga amb reconeixement sanitari. Àrea adults, família i parella

“La Sofrologia és una disciplina que ajuda a desenvolupar una consciència serena en el dia a dia, mitjançant un entrenament personal basat en un mètode propi de tècniques de relaxació i d’activació del cos i la ment. Aquest entrenament del cos i la ment facilita aconseguir la serenitat i el benestar. El seu objectiu és reforçar les actituds positives i els valors humans tant personal com professionals.”

Llicenciada en Psicologia per la Universitat Autònoma. Itinerari clínic i de la Salut.

Psicòloga amb RECONEIXEMENT SANITARI del departament de Salut  la Generalitat de Catalunya. 2014.

  • Màster en Sofrologia Caycediana. Institut Internacional de Sofrologia Caycediana. (2011-2014)
  • Postgrau en Peritatge Psicològic en l’àmbit civil, laboral i familiar.Universitat Autònoma de Barcelona. (2007-2008)
  • Postgrau en Peritatge Psicològic en l’àmbit penal.Universitat Autònoma de Barcelona. (2006-2007)
  • Postgrau en Teràpia de Parella a l’IESP. Institut d’Estudis Superiors en Psicologia. Especialitzats en parella i Sexualitat.  2014-2015
  • Curs Experta en psicologia d’emergències i catàstrofes.  Col.legi de Psicòlegs de Catalunya. 2016
  • Curs Experta en l’ús de la Realitat Virtual en la pràctica clinica amb Psious, 2016.

Disposa de formació clínica en Salut Mental, permanent psicopatologia i tractament dels trastorns alimentaris, trastorns del desenvolupament, i altres trastorns psicològics (ansietat, depressió, etc).  Recentment ha ampliat els seus estudis realitzant l’especialització en Sofrologia i ha complementat la seva formació en teràpia de parella i familia. 

Capacitació com a pèrit psicològic i experiència en avaluació, diagnòstic tant de l’àrea d’adults com infantojuvenil. Experiència tant en la pràctica pública com privada i experiència en gestió de projectes educatius i resolució de conflictes en l’àmbit civil i penal.

Durant el 2016,  ha obtingut el Certificat d’Experta en l’ús de la Realitat Virtual en la pràctica clínica amb Psious pel tractament de la ansietat i les fòbies.

Formadora i ponent en diverses activitats formatives de d’interès sociosanitari: Gestió emocional,  Mindfulness, Coaching emocional, etc.   Supervisora d’equips interdisciplinaris.

Sònia Muñoz , forma part de l’equip de psicologia clínica d’adults i adolescents,  especialitzada també en teràpia de parella, aporta els seus coneixements des de la vessant més pericial donant suport a l’àrea de diagnòstic.

Recentment ha participat en publicacions del centre sobre teràpia de parella i Sofrologia i ha realitzat sessions grupals de sofrologia per tractar l’estrès a Centre PsiCo Lleida.