Centre

Benvinguts/des a Centre Integral PsiCo Lleida

“Demana’ns ajuda UN COP, i el que t’emportaràs t’acompanyarà SEMPRE”
Cristina Vidal, Directora

El que apunta a tot arreu no aconsegueix res

Una frase que es pot aplicar perfectament a la psicologia i a la vida. Cal posar FOCO.

Som millors per què ens especialitzem, a cada etapa de la vida. Posem el focus en aquesta etapa de la vida (atenció precoç, nens/es, adolescents, joves, adults o gent gran) i ens especialitzem (psicologia infantil, psicologia d’adults, neuropsicologia, logopèdia infantil, coaching per a adolescents) i a més d’això ens supervisem. De manera que tornem a posar el FOCO en la subjectivitat, és a dir, el cas per cas, CADA PERSONA.

A més, ens reciclem i formem part d’un equip que ens permet tenir una mirada transdisciplinar que suma totes les mirades (bio-psico-social): psicologia clínica, educativa, coaching, logopèdia, psiquiatria i nutrició quan parlem de TCA.

La nostra orientació és integrativa, cognitivoconductual, sistèmica, etc. I encara que estem formats en teràpies de tercera generació com l’EMDR, Mindfulness, etc. No apliquem totes les tècniques a tothom, valorem conjuntament amb tú i de nou posem el focus a respectar el procés terapèutic i de creixement personal, individual, de cada persona. Perquè encara que som experts/es en psicologia i tu ets expert/a en la teva vida, i en tu mateix/a.

A més, si vols conèixer-nos més, pots consultar les col·laboracions que hem realitzat com a experts en la salut mental en diversos mitjans de comunicació durant els darrers 14 anys: La Vanguardia, El Segre, El Diari, El País, Lleida.com, Ràdio EMUN, Cadena Ser, etc.

En resum, creiem que la resiliència està en a cada persona, en totes les etapes de la vida  i us ajudem a potenciar-la.

 

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Benvingut/da. Tens algún dubte concret?
“Benvingut/da. Tens algun dubte concret sobre cóm treballem o els nostres serveis o desitges demanar hora?
Ens pots trucar o escriure sense compromís i et respondrem!
Gràcies per la confiança. Equip Centre PsiCo Lleida.”