Benvinguts/des a Centre Integral PsiCo Lleida

“Demana’ns ajuda UN COP, i el que t’emportaràs t’acompanyarà SEMPRE”
Cristina Vidal, Directora

Les exigències del nostre entorn han augmentat tant a nivell familiar com laboral i fins i tot social. Aquestes circumstàncies poden afavorir l’aparició d’ansietat, depressió, estrès o problemes relacionats amb la família.

Quan ens sentim desbordats o el nostre malestar s’allarga en el temps i sembla no acabar mai, ens hem de plantejar si ha arribat l’hora d’anar a un / a psicòleg / a amb reconeixement sanitari.

Centre PsiCo Lleida és un centre privat assistencial sanitari especialitzat en salut mental, ubicat a Rambla Ferran des del 2010, que compta amb el reconeixement sanitari del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. Centre PsiCo Lleida no és una consulta uniprofesional, és un Centre Assistencial en salut mental atès que està integrat per un equip interdisciplinari de professionals de l’àmbit de la Psicologia clínica, de la Psiquiatria i la Logopèdia que ofereix serveis d’atenció especialitzada a adults, adolescents i nens / es.

El nostre objectiu és promoure el benestar psicològic i emocional de les persones i oferir estratègies d’afrontament en situacions difícils.

17279

Si te he gustado el post, ¡Suscríbete!

“Los datos recogidos en el formulario de alta y suscripción a nuestro boletín de noticias y servicios serán incorporados a la empresa para la prestación del servicio y mantenerle informado mediante el Boletín o Newsletter. De acuerdo con el Reglamento (UE) 2016/679 de Protección de Datos de carácter personal le informamos que los datos recogidos por CRISTINA VIDAL MARSOL se usarán con el único propósito de incorporarlos a nuestro servicio informativo y usted podrá ejercer los derechos que le asisten como usuario en Rambla Ferran núm 1, 5è 1a, 25007 Lleida.”
Scroll to Top
Obrir xat
Benvingut/da. Tens algún dubte concret?
“Benvingut/da. Tens algun dubte concret sobre cóm treballem o els nostres serveis o desitges demanar hora?
Ens pots trucar o escriure sense compromís i et respondrem!
Gràcies per la confiança. Equip Centre PsiCo Lleida.”