Centre

Benvinguts/des a Centre Integral PsiCo Lleida

“Demana’ns ajuda UN COP, i el que t’emportaràs t’acompanyarà SEMPRE”
Cristina Vidal, Directora

Les exigències del nostre entorn han augmentat tant a nivell familiar com laboral i fins i tot social. Aquestes circumstàncies poden afavorir l’aparició d’ansietat, depressió, estrès o problemes relacionats amb la família.

Quan ens sentim desbordats o el nostre malestar s’allarga en el temps i sembla no acabar mai, ens hem de plantejar si ha arribat l’hora d’anar a un / a psicòleg / a amb reconeixement sanitari.

Centre PsiCo Lleida és un centre privat assistencial sanitari especialitzat en salut mental, ubicat a Rambla Ferran des del 2010, que compta amb el reconeixement sanitari del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. Aquest 2021 hem ampliat les nostres instal.lacions i visitem també a Rovira Roure, 14 de Lleida. 

Centre PsiCo Lleida no és una consulta uniprofesional, és un Centre Assistencial en salut mental atès que està integrat per un equip interdisciplinari de professionals de l’àmbit de la Psicologia clínica, de la Psiquiatria i la Logopèdia que ofereix serveis d’atenció especialitzada a adults, adolescents i nens / es.  

L’equip compta amb RECONEIXEMENT SANITARI, i està format en teràpies de tercera generació com el Mindfulness, Coaching, EMDR, etc. 

El nostre objectiu és promoure el benestar psicològic i emocional de les persones i oferir estratègies d’afrontament en situacions difícils.

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Benvingut/da. Tens algún dubte concret?
“Benvingut/da. Tens algun dubte concret sobre cóm treballem o els nostres serveis o desitges demanar hora?
Ens pots trucar o escriure sense compromís i et respondrem!
Gràcies per la confiança. Equip Centre PsiCo Lleida.”