Descomptes i Reemborsaments

Descomptes i Reemborsaments

Assegurances mèdiques: REEMBORSAMENT DEL PREU DE LES SESSIONS DE PSICOTERÀPIA

Descobreix si pots com

Moltes companyies ofereixen en l’actualitat segurs metges de reemborsament, tenen estipulada la devolució de les despeses d’assistència sanitària per professionals i centres que no estiguin inclosos al seu catàleg o quadre d’especialistes. Són pòlisses en les quals pots triar terapeuta lliurement i acudir sempre que ho necessitis, envies la factura a l’asseguradora i aquesta et retorna l’import segons els límits pactats.

No cal confondre aquest tipus de pòlisses amb les dels de les assegurances d’assistència sanitària o quadre mèdic (en les quals tu, com a assegurat/a abona una quantitat a la companyia asseguradora i aquesta, a canvi, posa a la teva disposició un quadre mèdic i una sèrie de serveis).

Informa’t en la teva asseguradora si estàs pagant un segur de reemborsament.

Si la resposta és afirmativa, informa’t del procediment i de la cobertura que ofereixen amb el tractament psicològic ((normalment entre un 80 i un 100% de la despesa i un nombre determinat de sessions) i del procediment.

Quin és el procediment per gestionar el reemborsament?

En general, totes les companyies tenen unes condicions per al reemborsament de psicoteràpia. Pel que el procediment i els passos inicials solen ser els següents
  1. Que la psicoteràpia hagi estat prescrita/aconsellada per un metge de capçalera, psiquiatra o pediatra de la teva asseguradora. Donat que generalment, aquestes pòlisses permet la lliure elecció de metge, no és necessari que es tracti d’un metge del quadre de l’asseguradora. El nostre equip mèdic de Psiquiatres de Centri PsiCo Lleida poden avaluar el teu cas donada la seva àmplia experiència i elaborar aquests informes.
  2. Per la teva banda, avances els diners que seran més tard reemborsats de les sessions de psicoteràpia i psiquiatria.
  3. Tramites l’autorització en la companyia asseguradora,presentant l’informe anterior i les factures corresponents.
  4. El teu companyia asseguradora realitza el reemborsament i et retorna l’import pactat en les condicions de reemborsament (entre un 80 i un 100% de la despesa).
Un exemple: Si una de les nostres consultes en Centri PsiCo Lleida et costa 60 euros (t’has informat i has seguit els passos) i se’t lliura després des de la teva companyia un reemborsament del 80%, per la qual cosa la consulta, finalment et sortiria per només 12 euros.

I en el cas de nens i joves en edat escolar i universitària …

El cost de la psicoteràpia del teu fill o filla també pot ser reemborsat gairebé en la seva 100%. No obstant, NO OBLIDEU L’ASSEGURANÇA ESCOLAR! Recomanem que t’assessoris en la teva asseguradora ja que moltes assegurances escolars també després d’indicació mèdica, cobreixen les sessions de psicoteràpia, durant l’ensenyament secundari, i també en alguns casos durant la universitària.

Esperem que la informació us sigui d’utilitat i estem a la vostra disposició!

info@centrepsico-lleida.es

Descomptes a estudiants de la Universitat de Lleida

Els estudiants de la UdL que presentin el seu carnet de la universitat gaudissin d’un 15% en psicoteràpia individual, de parella i en les sessions de coaching personal.

No inclou activitats grupals del centre.

Descomptes per clients de l’Acadèmia PUNT D’ESTUDI

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Benvingut/da. Tens algún dubte concret?
“Benvingut/da. Tens algun dubte concret sobre cóm treballem o els nostres serveis o desitges demanar hora?
Ens pots trucar o escriure sense compromís i et respondrem!
Gràcies per la confiança. Equip Centre PsiCo Lleida.”