Coaching Personal

El servei de coaching que oferim a Centre Psico Lleida destaca pel seu ampli ventall de possibilitats: coaching educatiu, personal i professional.

A continuació detallem a qui pot ajudar un procés de coaching, en quines situacions pots demanar acompanyament expert i els beneficis que en pots obtenir.

COACHING EDUCATIU:

Per a estudiants que se sentin desmotivats, que vulguin aprendre a gestionar-se o que necessitin orientació per descobrir els seus talents, recursos i habilitats. Si no saps quin itinerari acadèmic triar o no tens clar quines opcions s’ajusten més al teu perfil, pots sol·licitar el nostre suport.

Per a opositors que necessitin acompanyament en el seu procés, ja que estudiar una oposició pot comportar un desgast important per diversos motius: moltes hores d’estudi, temes d’organització, gestió del temps, motivació, planificació d’objectius i disseny d’estratègies per millorar el rendiment, entre d’altres.

Per a famílies que necessitin millorar i promoure la comunicació amb els seus fills, especialment a l’adolescència, quan es pot produir un cert allunyament entre pares i fills o fins i tot tensions intrafamiliars. També podem acompanyar processos de desorientació dels fills o bé de situacions de desgast a la família, així com orientar a pares i mares que desitgin fer un millor acompanyament als seus fills acadèmica i personalment.

Per a professors, claustres i equips directius escolars. Quan cal una formació específica, taller, xerrada o bé una reorientació del professorat, us podem acompanyar a millorar la cohesió d’equips de treball, crear dinàmiques grupals saludables, motivació, implicació, plans d’acció tutorial, mediació i prevenció de conflictes, atenció a les famílies, clarificar objectius, així com descobrir la metodologia del coaching educatiu i implementar a les aules les tècniques i eines que ofereix i que comporten gran beneficis tant per a l’alumnat com per als docents.

COACHING PERSONAL:

Per a persones que necessitin acompanyament en processos de presa de decisions, se sentin bloquejats, estancats o desmotivats. També per aquells que vulguin aprendre a clarificar objectius i dissenyar un pla d’acció (què vull realment? Quins passos em cal donar per aconseguir els meus plantejaments?).

Per millorar les relacions personals i la comunicació, us oferirem les eines que el coaching incorpora i treballarem conjuntament per aconseguir els objectius desitjats.

Un procés d’acompanyament pot ajudar també a gestionar millor els conflictes que enfrontem a la nostra vida quotidiana (amb companys de feina, entorn familiar, etc.), ja que es faciliten una sèrie de recursos que afavoreixen l’optimització de resultats.

COACHING PROFESSIONAL:

Per a aquells professionals o equips de treball que vulguin aconseguir una millora del rendiment, aspirar a l’excel·lència o promoure un ambient de treball òptim en què es creïn sinèrgies, es desperti la motivació i l’implicació i es determini l’horitzó cap al qual es vol dirigir l’empresa o el treballador.

Si professionalment et sents estancat, vols fer canvis a la teva vida laboral, o simplement créixer personalment i aprendre a despertar els teus talents i recursos, podem acompanyar-te en un procés de coaching durant el qual t’oferirem les eines necessàries per aconseguir les metes plantejades.

Formació a equips de treballs, xerrades, tallers i sessions individuals o grupals.

Raquel Pérez, coach i formadora de Centre Psico Lleida
Desplaça cap amunt
Obrir xat
Benvingut/da. Tens algún dubte concret?
“Benvingut/da. Tens algun dubte concret sobre cóm treballem o els nostres serveis o desitges demanar hora?
Ens pots trucar o escriure sense compromís i et respondrem!
Gràcies per la confiança. Equip Centre PsiCo Lleida.”