Coaching Personal

Demana una cita i puja al tren de la millora contínua, el creixement personal i professional.

Acudir a un coach és quelcom cosa decidim fer en el moment en què creiem fermament en la millora personal, desitgem conèixer-nos, desitgem empoderar-nos o senzillament desitgem saber que volem.

Però si realment desitgem comptar amb un/a professional que s’adapti a les necessitats que tenim i que pugui abarcar qualsevol aspecte de la nostra vida que afecti la nostra salut emocional, el coach ha de ser un/a psicòleg/a.  La psicologia és una professió regularitzada, amb reconeixement sanitari per l’abordatge de la salut mental, amb més de 100 anys d’història, i el coaching no. És una eina vehicular més com la PNL o la teràpia breu, que en aquest cas orienta el suport psicològic als objectius i la millora contínua.  

El terme coach proveé un “entrenador” amb l’objectiu d’acompanyar en aquest procés de desenvolupament personal, en l’aprenentatge, sense dirigir-te ni aconsellar-te, tan sol centrant-se en què cada vegada et sentis mes capaç de prendre les teves pròpies decisions, confiïs mes en tu mateix i siguis perfectament autònom i feliç amb el teu equipatge vital (virtuts, defectes i propòsits).

El nostre equip de professionals de psicologia a Centre Integral PsiCo, les nostres professionals NO SOLAMENT són COACH formades,  també són PSICÒLOGUES ambreconeixement sanitari  amb els amplis coneixements i experiència que el treball amb persones comporta. Son la garantia del èxit en un procés de coaching, i la garantia d’una mirada biopsicosocial que pugui donarte eines en cas de patir ansietat, per exemple.

Treballar amb persones, és una gran responsabilitat, i nosaltres et GARANTIM la Formació i l’ EXPERIÈNCIA per OFERIR-TE EL MILLOR SERVEI.

Confia les teves inquietuds en professionals: Coaches llicenciades en psicologia.

Aquesta és una RAÓ per la qual ACUDIR A NOSALTRES:
PROFESSIONALITAT, CONFIANÇA I CAPACITACIÓ CERTIFICADA  per oferir-te el millor servei de coaching.

Prefereixes que el PSICÒLEG/COACH vingui a tu IN SITU i quedar amb ell/ en el teu temps lliure (cafeteria, empresa, etc.)?

Alguns dels Objectius del Coaching

  • Absència de motivació i objectius,
  • creixement personal,
  • millora de l’autoestima,
  • millora de les habilitats socials,
  • habilitats directives,
  • orientació professional
  • Desorientació existencial,
  • Baixa autoregulació emocional 
Scroll to Top
Obrir xat
Benvingut/da. Tens algún dubte concret?
“Benvingut/da. Tens algun dubte concret sobre cóm treballem o els nostres serveis o desitges demanar hora?
Ens pots trucar o escriure sense compromís i et respondrem!
Gràcies per la confiança. Equip Centre PsiCo Lleida.”