Laura Ventura Reixach

Logopeda i Psicòloga Educativa

Laura V. Reixach, és la responsable de la Unitat de Logopèdia de Centre PsiCo Lleida.

Diplomada en Logopèdia en 2008 i Llicenciada en Psicologia en 2005 per la Universitat Autònoma de Barcelona. Compta amb 9 anys d’experiència com a logopeda realitzant reeducacions de la parla, el llenguatge i la lectoescriptura en nens a Barcelona, ​​Sant Cugat, Sabadell i Lleida.

Amb un ampli bagatge en l’àmbit educatiu com a Logopeda i Psicopedagoga ha realitzat suport a la inclusió de nens amb Necessitats Educatives Especials (NEE) en centres educatius i en la Fundació Privada Escola Inserció Recursos EIR Centre d’Integració de Barcelona i ha format part d’un equip d’atenció precoç (CDIAP) com a Logopeda realitzant reeducacions psicopedagògiques i atenció precoç en nens de 0 a 3 anys a Lleida.

La seva formació contínua ha implicat tant l’àmbit de l’educació i dels trastorns del llenguatge i del desenvolupament, s’ha format a Unitat de Trastorns de l’Aprenentatge Escolar (UTAE) del Servei de Neurologia de Sant Joan de Déu, amb la Fundació ADANA i el col·legi de logopedes de Catalunya. També ha participat en sessions científiques de l’Associació Espanyola de Logopèdia, Foniatria i Audiologia (AELFA) sobre l’enfocament educatiu dels trastorns auditius, l’avaluació i la intervenció en el Trastorn del Llenguatge (TEL) en educació primària i secundària, i recentment ha ampliat els seus coneixements en detecció, diagnòstic tractament de les disfuncions orofacials i en l’avaluació i intervenció de les dificultats evolutives del llenguatge amb el Col·legi de Logopedes de Catalunya.

La seva doble titulació universitària en Psicologia i Logopèdia, garanteix una àmplia capacitat de diagnòstic i una atenció interdisciplinària com a Logopeda d’adults, nens i adolescents.

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Benvingut/da. Tens algún dubte concret?
“Benvingut/da. Tens algun dubte concret sobre cóm treballem o els nostres serveis o desitges demanar hora?
Ens pots trucar o escriure sense compromís i et respondrem!
Gràcies per la confiança. Equip Centre PsiCo Lleida.”