Cristina Vidal Marsol  

Psicòloga amb reconeixement sanitari i Coach Certificada

“Són múltiples les raons o vivències que  poden afectar el nostre benestar emocional en tots els àmbits i etapes de la nostra vida. L’ experiència i la humilitat m’han mostrat que la millor sol.lució es la que pot oferir un EQUIP INTERDISCIPLINARI.  No renunciïs a una atenció interdisciplinària per tu i la teva familia.  Ens formem i supervisem de forma continuada per oferir qualitat assistencial.  Consúlta’ns, sense cap compromís”

Cristina Vidal, Directora de Centre PsiCo Lleida i Gerent de PSILOMED in situ

Llicenciada en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona 2004. Psicòloga amb RECONEIXEMENT SANITARI del departament de Salut  la Generalitat de Catalunya. 2012.

  • Coach formada per l’ Institut d’Estudis Superiors de Coaching (IESEC, 2010) Certificació en Coaching personal i professional. 2010. IESEC. Formació complenentada amb teràpies de tercera generación (EMDR; Mindfulness).
  • Postgrau Peritatge Judicial Psicològic en els Tribunals de justícia. UdL- CEP. 2004-2005
  • Curs de postgrau de capacitació d’atenció psicològica en emergències i catàstrofes.  2010, organitzat pel COPC i el IMLL a càrrec del SEM.
  • Mestratge en Psicologia Clínica i de la Salut. Institut superior d’estudis psicològics (ISEP) 2011-2013.  Màster amb reconeixement d’Interés Sanitari.
  • Mestratge d’Atenció Primerenca. Actualment

Especialitzada en Coaching, Trauma i Psicologia Clínica amb perspectiva de gènere.

Formació complementaria en teràpies de tercera generació: PNL i tapping, Noves tècniques d’intervenció: Formada en EMDR, nivell bàsic. 2012. Certificate of Attendance. Associació d’EMDR Espanya. Formada en l’aplicació del Mindfulness en la relació d’ajuda. Universitat de Lleida. 2015.

Formada en psicologia clínica (adiccions no tòxiques, depressió, tècniques i manéis de la ansiedad, etc) i en àmbits específica com en la Salut Mental Perinatal pel Instituto Europeo de Salut Mental (Psicologia del Embaràs i del Postpart, 2019 – 2020). Més de 500 hores de formació en gènere i tractament, prevenció i detecció violència de gènere). Formació sobre diversitat sexual i psicoteràpia des d’un model transpositiu 2017.  Formada en tractament de l’abús sexual infantil tant en l’etapa adulta cóm en l’etapa infantojuvenil. 2016-2019.

Formació en l’ús de les TIC (Noves tecnologies) Certificació d’Experta en l’ús i l’Aplicació de la Realitat Virtual en Psicologia. Psious 2016. I Formació en tècniques dirigides a la millora de l’aprenentatge amb l’aplicació de les TIC com el mètode Glifing (2017). Actualització de coneixements sobre aquest àmbit l’any 2018 per mitjà de formació a càrrec d’ Integratek sobre Trastorns del aprenentatge, de la conducta i dels estats afectius: diagnòstic i intervenció.

Anteriorment psicòloga en l’àmbit social, coordinadora de projectes socials, membre fundador del Grup d’intervenció en violència de gènere del col.legi de psicòlegs i psicòloga del Servei d’Atenció psicològica en Emergències del SEM (Servei d’ emergències Mèdiques).  Ha realitzat supervisions en el sector social en equips interdisciplinaris àmbit diversitat funcional.

Sòcia de la Associació Espanyola de Psicologia Perinatal,  membre de Dones Directives per l’Acció Social i Sòcia de App! Lleida

Des del l’any 2007 Formadora.  Darreres docències:  Universitat Rovira i Virgili (Facultat de Psicologia  “Educació Emocional”)  i Col.legi d’Educadors de Catalunya (“Gestió de contextos d’alta tensió emocional”). Darreres conferències: Lideratge estatègic femení (2017), adreçada a dones polítiques  com a Coach i Tractament clínic de l’abús sexual infantil (ISEP, 2017) com a psicòloga clíncia, “Violència masclista: reptes de futur” 2019 i “Violència a l’Escola i ara què”,  Aitona 2019. Taula rodona documental Nagore organitzada per la delegació de govern, com a psicòloga especialista en violències masclistes, any 2020.

Premiada l’any 2017 per la Delegació de Govern, en el Dia d’Eliminació de la Violencia contra les dones, per recorregut professional com a psicóloga en l’àmbit de la violència masclista.

Col·laboradora en  web líder mundial en divulgació de Psicologia i Salut Mental en la publicació d’articles i en diferents mitjans de comunicació (Cadena Ser, Radio Emun, El Segre, La Mañana, lleida.com, Ara Criatures, Verne El País, La Vanguardia, etc.). Disposa de secció propia al Programa conduït per Laura Purroy “Aquí a l’Oest” de Radio Emun.  La secció s’anomena “Despertant Consciències” i aborda Temes de Psicología i Coaching.

 

Scroll to Top
Obrir xat
Benvingut/da. Tens algún dubte concret?
“Benvingut/da. Tens algun dubte concret sobre cóm treballem o els nostres serveis o desitges demanar hora?
Ens pots trucar o escriure sense compromís i et respondrem!
Gràcies per la confiança. Equip Centre PsiCo Lleida.”