Cristina Vidal Marsol  

Psicòloga amb reconeixement sanitari i Coach Certificada

“Són múltiples les raons o vivències que  poden afectar el nostre benestar emocional en tots els àmbits i etapes de la nostra vida. L’ experiència i la humilitat m’han mostrat que la millor sol.lució es la que pot oferir un EQUIP INTERDISCIPLINARI.  No renunciïs a una atenció interdisciplinària per tu i la teva familia.  Ens formem i supervisem de forma continuada per oferir qualitat assistencial.  Consúlta’ns, sense cap compromís”

Cristina Vidal, Directora de Centre PsiCo Lleida i Gerent de PSILOMED in situ

Llicenciada en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona 2004. Psicòloga amb RECONEIXEMENT SANITARI del departament de Salut  la Generalitat de Catalunya. 2012.

  • Coach formada per l’ Institut d’Estudis Superiors de Coaching (IESEC, 2010) Certificació en Coaching personal i professional. 2010. IESEC.
  • Postgrau Peritatge Judicial Psicològic en els Tribunals de justícia. 2005
  • Curs de postgrau de capacitació d’atenció psicològica en emergències i catàstrofes 2010, organitzat pel COPC i el IMLL a càrrec del SEM.
  • Màster en Psicologia Clínica i de la Salut. Institut superior d’estudis psicològics (ISEP) 2011-2013. Màster amb reconeixement d’Interés Sanitari.
  • Formada en EMDR, nivell bàsic. 2012. Certificate of Attendance. Associació d’EMDR Espanya.
  • Formada en l’aplicació del Mindfulness en la relació d’ajuda. Universitat de Lleida. 2015.
  • Formada i Especialitzada en Psicologia Perinatal. 2018 Y sòcia de la Associació Espanyola de Psicologia Perinatal.
  • Certificació d’Experta en l’ús i l’Aplicació de la Realitat Virtual en Psicologia. Psious 2016.
  • Formació sobre Diversitat Sexual i Psicoteràpia des d’un model transpositiu. 2017
  • Seminari sobre tractament del abús sexual infantil en la etapa adulta. Fundació Vicky Bernadet. 2018

Formada en actualització en addiccions no tòxiques, tècniques i maneig de l’ansietat i depressió: prevenció i intervenció. Formació complementaria en teràpies de tercera generació: PNL i tapping,  Mindfulness, Consciència plena i Noves tècniques d’intervenció. Més de  520 hores de formació complementària en l’àmbit de la salud mental. Més de 470 hores de formació en gènere, coeducació i prevenció de la violència.

Formació en l’ús de les TIC (Noves tecnologies) en la pràctica clínica i ha obtingut el certificat d’experta en l’us de la Realitat Virtual en la pràctica clínica. I aquest 2017 ha iniciat formació en tècniques dirigides a la millora de l’aprenentatge amb l’aplicació de les TIC com el mètode Glifing. Actualització de coneixements sobre aquest àmbit l’any 2018 per mitjà de formació a càrrec d’ Integratek sobre Trastorns del aprenentatge, de la conducta i dels estats afectius: diagnòstic i intervenció.

Amb un ampli bagatge i recorregut tant en la pràctica clínica com la psicologia en l’àmbit social,  i 10 anys d’ experiència en la direcció i gestió d’equips de persones tant en l’àmbit públic com en l’àmbit privat. Anteriorment psicòloga en l’àmbit social, coordinadora de projectes socials, membre fundador del Grup d’intervenció en violència de gènere del col.legi de psicòlegs i psicòloga del Servei d’Atenció psicològica en Emergències del SEM (Servei d’ emergències Mèdiques).  Ha realitzat supervisions en el sector social en equips sinterdisciplinaris àmbit diversitat funcional.

Actualment membre del Grup de Treball “Dona i Salut Mental” de la Societat Catalana de Psiquiatría i Salut Mental,  Sòcia de la Associació Espanyola de Psicologia Perinatal,  membre de Dones Directives per l’Acció Social i Sòcia de Funde Lleida.

Des del l’any 2007 Formadora.  Darreres docències:  Universitat Rovira i Virgili (Facultat de Psicologia  “Educació Emocional”)  i Col.legi d’Educadors de Catalunya (“Gestió de contextos d’alta tensió emocional”). Darreres conferències: Lideratge estatègic femení (2017), adreçada a dones polítiques  com a Coach i Tractament clínic de l’abús sexual infantil (ISEP, 2017) com a psicòloga clíncia.

Col·laboradora en la web líder mundial en divulgació de Psicologia i Salut Mental en la publicació d’articles i en diferents mitjans de comunicació (Cadena Ser, Radio Emun, etc.).