Cristina Vidal Marsol  

Directora. Psicòloga amb reconeixement sanitari i Coach certificada

“Són múltiples les raons o vivències que poden afectar el nostre benestar emocional en totes les etapes de la nostra vida. L’experiència i la humilitat m’ha mostrat que la millor solució és la que pugui oferir-te un EQUIP INTERDISCIPLINARI. No renunciïs a una atenció interdisciplinária per a tu i la teva família. Ens formem i supervisem de forma continuada per a oferir qualitat assistencial. Consulta’ns sense cap compromís.”

Llicenciada en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona 2004.

Psicòloga amb reconeixement sanitari del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya 2012.

Coach formada per l’Institut d’Estudis Superiors de *Coaching (*IESEC, 2010).

  • Màster/ Certificació en Coaching personal i empresarial. 2010. IESEC.
  • Formació complementada amb PNL i tapping. I noves tècniques d’intervenció (EMDR, Mindfulness).
  • Postgrau de capacitació en peritatges psicològics en l’àmbit judicial. CRP-UDL. 2004-2005
  • 3a Edició del Curs de capacitació en atenció psicològica en emergències i catàstrofes. COPC-SEM-IMLL. 2010.
  • Màster en Psicologia Clínica i de la Salut. Institut superior d’estudis psicològics (ISEP). 2011-2013. Màster amb reconeixement d’interès Sanitari.
  • Màster en Atenció precoç. 2020-2021. Universitat de Sant Jorge Zaragoza.

Especialitzada en Coaching, Trauma i Psicologia Clínica amb perspectiva de gènere.

Premiada l’any 2017, per trajectòria professional com psicòloga en l’àmbit de la violència de gènere, per la Delegació de Govern, en el Dia Internacional d’Eliminació de la Violència Contra les dones.

Formada en teràpies de tercera generació: PNL, Coaching transformacional, Tapping, Mindfulness, etc. Formada en EMDR, nivell I i II. 2012-2020. Certificate of Attendance.  Supervisions de casos clínics i de nivell en l’Associació de EMDR España.

Formada en psicologia clínica (addicciones no tòxiques, depressió, tècniques i maneig de l’ansietat, etc) i en àmbits específics com en  Salut Mental Perinatal per l’Institut Europeu de Salut Mental (Psicologia de l’Embaràs i del Postpart, 2019-2020). Més de 500 hores de formació en gènere i tractament, prevenció i detecció de violència de gènere. Formació sobre diversitat sexual i psicoteràpia donis d’un model transpositiu. 2017.  Formada en tractament de l’abús sexual infantil punt en l’etapa adulta com en l’etapa infantojuvenil. 2016-2019.

Formada en aplicació de les TIC en l’àmbit clínic i educatiu. Certificació d’Experta en l’ús i l’aplicabilitat de la Realitat Virtual en la pràctica clínica en Psicologia. Psious. 2016. Formada en el Mètode Glifing. Actualització de coneixements en aquest àmbit l’any 2018 mitjançant formació a càrrec de Integratek sobre Trastorns de l’aprenentatge, de la conducta i dels estats afectius: diagnòstic i intervenció.

Formadora des del 2007 en Intel·ligència emocional, Coaching emocional i personal, Resolució de conflictes, Comunicació interpersonal en entitats soci sanitàries, empreses i centres educatius. Conferències de lideratge estratègic, counselling i intervenció en contextos d’alta tensió emocional.

Ha col.laborat en web líder mundial en divulgació de Psicologia i Salut Mental escrivint articles i en diferents mitjans de comunicació : Ràdio Emun, Cadena Ser, El Segre, El Matí, Lleida.com, Llaura Criatures, Verne El País, La Vanguardia, etc. Col·laboradora habitual del programa Aquialoest. Actualment compta amb la secció “Endorfina´t” a Radio Emun FM i la darrera col.laboració amb la premsa ha estat amb A3media digital.

Compta amb 23.000 seguidors a Facebook i 7000 a Instagram, on divulga contingut de la valor.

Algunes col·laboracions amb la premsa:

La Vanguardia: Abúso del móbil y bienestar digital

Verne el Pais:  Hacer amigos a partir de los 30 

Ara Criatures: “Nens que juguen amb Nines” ,  

Cóm i quant ens  estimen els nostres fills,

No cal que li feu tants regals:

El Segre: La factura del confinament,

 Adolescents i confinament,  Més a internet que a l’escola,

criatures

 

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Benvingut/da. Tens algún dubte concret?
“Benvingut/da. Tens algun dubte concret sobre cóm treballem o els nostres serveis o desitges demanar hora?
Ens pots trucar o escriure sense compromís i et respondrem!
Gràcies per la confiança. Equip Centre PsiCo Lleida.”