Noelia Serveto Llimós

Noelia Servetó Llimós

Psicòloga i Sexòloga Clínica

Llicenciada en Psicologia en la Universidad Rovira i Virgili (URV). L’any 2010.
Mestratge en Sexología Clínica i Teràpia de Pareja. Institut d’Estudis Superiors de Psicologia. ISEP 2018- 2020. Postgrau en Igualtat de Gènere. 2019-2020 i més de 100 hores de formació complementaria en gènere i violència masclista o abordatge amb gènere sobre el col.lectiu LGTBIQ (Seminari de Lesbofòbia i Violencia ínter-gènere, Jornades Menstruita, etc)

La professional va realizar la carrera de psicologia fa 9 anys i previament la profesional es va formar inicialment en l’àmbit de l’infància obtenint un Cicle Formatiu Superior en Educación Infantil.  Es va llicenciar i complementar la seva formació a Centre de Psicologia  Beckelis, realizant 336 hores de formació en l’àmbit de la Psicologia de la Salut:  Teràpia Sexual, Educació per la Salud, Neuropsicologia, Demèncias, Trastorns Alimentaris, Intervenció en Drogodependèncias, Deshabituació del Tabàc, etc.

Va iniciar la seva pràctica professional en l’àmbit infantil i la seva pràctica clínica en l’àmbit de la gerontologia. En la privada la seva especialització s’ha centrat en la Psicoteràpia dirigida a adults, Sexualitat, Problemes emocionals, d’autoestima, dependència emociona i teràpia de parella i família. 

La professional treballa en l’àmbit de la sexualitat i la parella amb perspectiva de gènere. 

La psicòloga forma part de l’àrea d’adults, adolescents i de l’àrea de sexualitat i parella. També és la psicòloga referent de la PsiCo-Consulta-Jove. Un servei de counselling dirigit a assessorar i oferir un servei psicològic i de Coaching per a joves sobre sexualitat, problemes de parella, tòxics, etc.

 

Scroll to Top
Obrir xat
Benvingut/da. Tens algún dubte concret?
“Benvingut/da. Tens algun dubte concret sobre cóm treballem o els nostres serveis o desitges demanar hora?
Ens pots trucar o escriure sense compromís i et respondrem!
Gràcies per la confiança. Equip Centre PsiCo Lleida.”