Noelia Servetó Llimós

Psicòloga i Sexòloga Clínica

Llicenciada en Psicologia en la Universitat Rovira i Virgili (URV) l’any 2010.

  • Màster en Sexologia Clínica i Teràpia de Parella. Institut d’Estudis Superiors de Psicologia. ISEP. 2018- 2020.
  • Postgrau en Igualtat de Gènere. 2019-2020 i més de 100 hores de formació complementària en gènere i violència o sobre el col·lectiu LGTBIQ (Seminari de Lesbofóbia i Violència ínter-gènere, Jornades Menstruita, etc.)

La professional va realitzar la carrera de psicologia fa 9 anys i prèviament la professional es va formar inicialment en l’àmbit de la infància obtenint un Cicle Formatiu superior en Educació infantil. Es va llicenciar i va complementar la seva formació en el Centre de Psicologia Beckelis, realitzant 336 hores de formació en l’àmbit de la Psicologia de la Salut: Teràpia Sexual, Educació per a la Salut, Neuropsicologia, Demències, Trastorns Alimentaris, Intervenció en Drogodependències, Deshabituació del Tabac, etc.

Va iniciar la seva pràctica professional en l’àmbit infantil i la seva pràctica clínica en l’àmbit de la gerontologia. En la privada la seva especialització s’ha centrat en la Psicoteràpia dirigida a adults, Sexualitat, Problemes emocionals, d’autoestima, dependència emociona i teràpia de parella i família.

La professional treballa en l’àmbit de la sexualitat i la parella amb perspectiva de gènere.

La psicòloga forma part de l’àrea d’adults, adolescents i de l’àrea de sexualitat i parella. També és la psicòloga referent de la PsiCo-Consulta-Jove. Un servei de counselling dirigit a assessorar i oferir un servei psicològic i de Coaching per a joves sobre sexualitat, problemes de parella, tòxics, etc.

Scroll to Top
Obrir xat
Benvingut/da. Tens algún dubte concret?
“Benvingut/da. Tens algun dubte concret sobre cóm treballem o els nostres serveis o desitges demanar hora?
Ens pots trucar o escriure sense compromís i et respondrem!
Gràcies per la confiança. Equip Centre PsiCo Lleida.”