Noelia Servetó Llimós

Psicòloga i Sexòloga Clínica

Llicenciada en Psicologia en la Universitat Rovira i Virgili (URV) l’any 2010.

Reconeixement sanitari de la Generalitat.

  • Màster en Sexologia Clínica i Teràpia de Parella. Institut d’Estudis Superiors de Psicologia. ISEP. 2018- 2020.
  • Postgrau en Igualtat de Gènere. 2019-2020 i més de 100 hores de formació complementària en gènere i violència o sobre el col·lectiu LGTBIQ (Seminari de Lesbofóbia i Violència ínter-gènere, Jornades Menstruita, etc.)

La professional va realitzar la carrera de psicologia fa 13 anys i prèviament la professional es va formar inicialment en l’àmbit de la infància obtenint un Cicle Formatiu superior en Educació infantil. Es va llicenciar i va complementar la seva formació en el Centre de Psicologia Beckelis, realitzant 336 hores de formació en l’àmbit de la Psicologia de la Salut: Teràpia Sexual, Educació per a la Salut, Neuropsicologia, Demències, Trastorns Alimentaris, Intervenció en Drogodependències, Deshabituació del Tabac, etc. Ha actualitzat la seva formació clínica participant en diversos espais formatius del centre per actualitzarse en Diagnòstic de TEA en dones, Trastorns de Personalitat Límit, Trastorns de Conducta Alimentària i del col.legi de psicolègs de Catalunya com ara atenció a persones que han estat agredides sexualment, etcetera.

La professional participa activament en mitjans de comunicació, amb Radio Emun FM podcas SEX-SI, l’ Associació de Psicologia Sanitaria Espanyola i es tutora de alumnes del Master de Sexología clínica d’universitats col.laboradores.

Va iniciar la seva pràctica professional en l’àmbit infantil i la seva pràctica clínica en l’àmbit de la gerontologia. En la privada la seva especialització s’ha centrat en la Psicoteràpia dirigida a adults, Sexualitat, Problemes emocionals, d’autoestima, dependència emociona i teràpia de parella i família.

La professional treballa en l’àmbit de la sexualitat i la parella amb perspectiva de gènere.

La psicòloga forma part de l’àrea d’adults, adolescents i de l’àrea de sexualitat i parella. També és la psicòloga referent de la PsiCo-Consulta-Jove. Un servei de counselling dirigit a assessorar i oferir un servei psicològic i de Coaching per a joves sobre sexualitat, problemes de parella, tòxics, etc.

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Benvingut/da. Tens algún dubte concret?
“Benvingut/da. Tens algun dubte concret sobre cóm treballem o els nostres serveis o desitges demanar hora?
Ens pots trucar o escriure sense compromís i et respondrem!
Gràcies per la confiança. Equip Centre PsiCo Lleida.”