Aleix Ayats Pallés

Aleix Ayats Pallés

Psicoleg Sanitari

Psicòleg Sanitari acreditat per mitjà del Màster en Psicologia General Sanitària realitzat a la Universitat de Lleida i col·legiat al Col·legi de Psicologia de Catalunya.

A més, ha realitzat un Màster d’Actualització Psicològica i Salut Mental realitzat per mitjà de la Universitat a Distància de Madrid. Actualment curs Màster en Teràpia Sistèmica i Teoria del Vincle al centre Nectunt de Lleida.

El professional ha completat la formació amb un Postgrau d’Expert en Neuropsicologia Clínica per la mateixa institució. I amb la formació de Nivell II en Perspectiva transdiagnòstica per a la intervenció dels trastorns emocionals.

A més d’una àmplia formació al camp clínic i de la Salut Mental, el professional disposa d’experiència en l’àmbit d’adults, treballant en camps com l’atenció a familiars i persones amb la malaltia d’Alzheimer, les emergències des del vessant psicològic i emocional i la diversitat funcional.

Actualment a més de la pràctica assistencial clínica al nostre centre, el professional combina el seu exercici professional amb projectes comunitaris de salut mental, la investigació i la docència a la Universitat de Lleida.

Al nostre centre, és a més, tutor de pràctiques del màster universitari que realitzen alumnes a diverses universitats.

L’Aleix forma part de l’equip de psicologia sanitària del centre.

L’Aleix forma part de l’equip de psicologia sanitària del centre.

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Benvingut/da. Tens algún dubte concret?
“Benvingut/da. Tens algun dubte concret sobre cóm treballem o els nostres serveis o desitges demanar hora?
Ens pots trucar o escriure sense compromís i et respondrem!
Gràcies per la confiança. Equip Centre PsiCo Lleida.”