Servei de Consulta Online

Característiques del servei

Els nostres psicòlegs ofereixen un servei d’assessorament psicològic en línia a totes aquelles persones que vulguin fer determinades consultes relacionades amb la seva salut mental, però que per motius diversos no puguin o no vulguin acudir personalment.

Aquesta facilitat s’ofereix atès que no totes les consultes requereixen d’una teràpia continuada i en moltes ocasions una bona orientació sobre alguna inquietud personal ja aconsegueix la millora de la persona que realitza la consulta.

Aquest servei està dissenyat per a consultes puntuals, per tant no està pensat per realitzar una teràpia continuada, ja que considerem que, la teràpia com un procés, té uns requeriments bàsics que impedeixen fer-la a través d’aquest mitjà.

Excepcions: En casos en els que no obstant lo referit, per ubicació geogràfica en un altre país, es sol.liciti una terapia continuada, es recomana iniciar la teràpia amb 2-3 sessions presencials per poder definir amb el seu terapeuta els objectius de la teràpia i la regularitat de les sessions.

Una altra excepció, en la que valorem la teràpia continuada per skype, és en el cas de trasllat geogràfic fora de la ciutat dels nostres pacients, donat que en aquest casos s’han precidit sessions presencials i ja s’està realitzant un treball terapèutic continuat.

No obstant, es precisament per facilitar aquest tipus de consultes que hem decidit prestar aquesta modalitat de servei que es caracteritza per:

  • Els usuaris han de tenir més de 18 anys.
  • Aquest servei respecta escrupolosament els criteris deontològics pautats pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya.
  • Avisar amb 24 hores d’antelació, en cas de no poder-se connectar a l’hora acordada.

Com utilitzar el servei

Envia’ns un correu electrònic amb el següent formulari a info@centrepsico-lleida.es i s’agendarà la primera sessió i rebràs informació sobre la forma de pagament.

Preu i durada

  • Preu sessió 60 euros
  • Durada de la sessió 50 mínuts (la primera sessió es recomana iniciar la connexió 10 minuts abans

Formulari de Consulta Online
Enviar a info@centrepsico-lleida.es
formulariformulario.pdf Archivo [140 KB]

17279

Si te he gustado el post, ¡Suscríbete!

“Los datos recogidos en el formulario de alta y suscripción a nuestro boletín de noticias y servicios serán incorporados a la empresa para la prestación del servicio y mantenerle informado mediante el Boletín o Newsletter. De acuerdo con el Reglamento (UE) 2016/679 de Protección de Datos de carácter personal le informamos que los datos recogidos por CRISTINA VIDAL MARSOL se usarán con el único propósito de incorporarlos a nuestro servicio informativo y usted podrá ejercer los derechos que le asisten como usuario en Rambla Ferran núm 1, 5è 1a, 25007 Lleida.”
Scroll to Top
Obrir xat
Benvingut/da. Tens algún dubte concret?
“Benvingut/da. Tens algun dubte concret sobre cóm treballem o els nostres serveis o desitges demanar hora?
Ens pots trucar o escriure sense compromís i et respondrem!
Gràcies per la confiança. Equip Centre PsiCo Lleida.”