Servei de Consulta Online

Servei de Consulta Online

Característiques del servei

El nostre equip de professionals ofereix un servei d’atenció en línia a totes aquelles persones que vulguin fer determinades consultes però que per motius diversos no puguin o no vulguin acudir personalment des de l’any 2010.

Donada la situació excepcional actual,  la COVID-19, hem ampliar l’horari d’atenció de dilluns a divendres de 9 a 21 hores i els dissabtes de 9 a 14 hores. 

Actualment el servei s’ofereix per consultes requereixen d’una atención puntual o bé  continuada i s’ofereix en totes les especialitats: psicologia, psicopedagogia, logopèdia, coaching i nutrició. Excepte Psiquiatria.

Aquest servei s’ofereix especialment per Skype,  però en casos excepcionals tumbé per Zoom, Whatsupp o altres plataformes.

Per demanar cita ens pots contactar per telèfon, per whatsupp o per email de 9 a 21 hores de dilluns a divendres. 

Recorda, connecta’t des d’una sala en la que disposis bona cobertura, silenci i privacitat per poder-te expressar. 

No obstant, es precisament per facilitar aquest tipus de consultes que hem decidit prestar aquesta modalitat de servei que es caracteritza per:

  • Els usuaris han de tenir més de 18 anys. Si són menors d’edat, els progentitors/es han de contactar-nos prèviament i signar un consentiment informat.
  • Aquest servei respecta escrupolosament els criteris deontològics pautats pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya.
  • La nostra flexibilidad horària és amplia: Dilluns a divendres de 9 a 21 i Dissabtes de 9 a 14 hores.

Com utilitzar el servei

Truca’ns, envia’ns un Whatsup o un correu electrònic a info@centrepsico-lleida.es i s’agendarà la primera sessió i rebràs informació sobre la  metodologia i la forma de pagament.

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Benvingut/da. Tens algún dubte concret?
“Benvingut/da. Tens algun dubte concret sobre cóm treballem o els nostres serveis o desitges demanar hora?
Ens pots trucar o escriure sense compromís i et respondrem!
Gràcies per la confiança. Equip Centre PsiCo Lleida.”