Sara Monterrubio Marco

Psicòloga Sanitària

Graduada en Psicologia per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i actualment compta amb dos mestratges: un màster en formació del professorat centrat en l’orientació educativa per a la UOC-UPF i un màster en psicologia general sanitària en la Universitat de Lleida.

Disposa de formació complementària en primers auxilis psicològics per la Universitat Autònoma de Barcelona i s’ha format en teràpies de tercera generació com el Mindfulness. A banda esàt certificada amb el nivell 1 i 2 de EMDR complentant la formació amb la Supervisió Avançada amb EMDR Spain.

La seva experiència abasta una població àmplia: disposa d’experiència en l’àmbit de la gerontologia com a psicòloga clínica i ha complementat la seva experiència desenvolupant les seves pràctiques professionals en l’àmbit de l’atenció precoç (0-6 anys) i en l’àmbit infantojuvenil.

També ha aprofundit en la psicologia de la salut, en concret en l’aplicació del mindfulness en altes capacitats i en la discapacitat i la conducta sexual humana.

Recentment ha actualitzat la seva formació amb l’especialitat de trastorns alimentaris i en l’abús sexual infantil.

La professional, com a psicòloga sanitària, forma part de l’equip de psicologia sanitària (adults i infantojuvenil) i de la unitat de necessitats educatives especials del centre.

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Benvingut/da. Tens algún dubte concret?
“Benvingut/da. Tens algun dubte concret sobre cóm treballem o els nostres serveis o desitges demanar hora?
Ens pots trucar o escriure sense compromís i et respondrem!
Gràcies per la confiança. Equip Centre PsiCo Lleida.”