Psiquiatria

Servei de Psiquiatria

Des de l’equip interdisciplinari de Centre Integral PsiCo, entenem que no podem separar la Ment del Cos ni delcontext vital, els tres elements són clau per a la recuperació i el tractament de la major part de problemes psicològics que ens porten a consultar un/a professional, per aquesta raó treballem des d’un model BIOPSICOSOCIAL.

El Model biopsicosocial és un enfocament que refereix que el factor biològic, el psicològic (pensaments, emocions i conductes) i els factors socials, exerceixen un paper significatiu en el benestar de les persones.

La salut s’entén millor en termes d’una combinació de factors biològics, psicològics i socials.

L’atenció ESPECIALITZADA és la CLAU de la QUALITAT ASSISTENCIAL en TOTES LES ETAPES DE LA VIDA, per aquest motiu comptem  el Servei de PSIQUIATRIA per ADULTS, INFANTS I ADOLESCENTS , a càrrec de la Dra. Monica David

La Doctora va finalitzar  amb la qualificació de Cum laude en el Doctorat de Neurociències (UdL) i disposa d’àmplia experiència en l’àmbit de la sanitat pública, tant d’adults com infantojuvenil. Aporta a l’equip la seva perspectiva mèdica, els seus amplis coneixements en psicofarmacología i la seva capacitat d’escolta que acompanya a les persones adultes, adolescents i nens/as i els seus famílias, que requereixen tractament psicofarmacològic.

Dra. Mònica Delia David

Psiquiatra d’Adults i Infantojuvenil
Veure perfil 

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Benvingut/da. Tens algún dubte concret?
“Benvingut/da. Tens algun dubte concret sobre cóm treballem o els nostres serveis o desitges demanar hora?
Ens pots trucar o escriure sense compromís i et respondrem!
Gràcies per la confiança. Equip Centre PsiCo Lleida.”