Psiquiatria

Servei de Psiquiatria

Des de l’equip interdisciplinari de Centre Integral PsiCo, entenem que no podem separar la Ment del Cos ni delcontext vital, els tres elements són clau per a la recuperació i el tractament de la major part de problemes psicològics que ens porten a consultar un/a professional, per aquesta raó treballem des d’un model BIOPSICOSOCIAL.

El Model biopsicosocial és un enfocament que refereix que el factor biològic, el psicològic (pensaments, emocions i conductes) i els factors socials, exerceixen un paper significatiu en el benestar de les persones.

La salut s’entén millor en termes d’una combinació de factors biològics, psicològics i socials.

L’atenció ESPECIALITZADA és la CLAU de la QUALITAT ASSISTENCIAL en TOTES LES ETAPES DE LA VIDA, per aquest motiu comptem  el Servei de PSIQUIATRIA per ADULTS, a càrrec del Dr. Joan Lluch.

Els professional mèdic ha complementat la seva formació clínica amb formació relacionada amb la psicoteràpia i la relació d’ajuda, aportant a la seva perspectiva mèdica, capacitat d’escolta, major sensibilitat i un estil psicopedagògic que acompanya a les persones que necessiten el suport del tractament farmacològic. 

Dr. Joan Lluch. Psiquiatra d’Adults
Veure perfil

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Benvingut/da. Tens algún dubte concret?
“Benvingut/da. Tens algun dubte concret sobre cóm treballem o els nostres serveis o desitges demanar hora?
Ens pots trucar o escriure sense compromís i et respondrem!
Gràcies per la confiança. Equip Centre PsiCo Lleida.”