Tècnica EMDR (Psicotrauma)

Tècnica EMDR (Psicotrauma)

Determinades experiències viscudes poden haver-nos generat un profund IMPACTE EMOCIONAL. Quan el record d’aquest ESDEVENIMENT TRAUMÀTIC, malgrat el temps que ha transcorregut, ens causa un malestar emocional significatiu (angoixa, plor recurrent, somatitzacions, etc.) cal demanar AJUDA.

El EMDR és una tècnica reconeguda per la comunitat mèdica y utilitzada en el tractament de esdeveniments vitals traumàtics com un accident, un dol, abusos, etc; fins a situacions relacionals que ens han pertorbat com per exemple: mobbing, separacions, conflictes familiars o uns altres.

La tècnica EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing) és un abordatge psicoterapèutic que consisteix en desensibilitzar i reprocessar les vivències traumàtiques mitjançant l’estimulació bilateral cerebral a través de moviments oculars, tapping o sons. El EMDR ha demostrat ser la TÈCNICA més NATURAL, RÀPIDA I EFICIENT i disposa del RECONEIXEMENT de la comunitat científica europea.

És una tècnica amb reconeixement europeu aplicable a les persones en qualsevol de les etapes de la seva vida:  infància,  adolescència o etapa adulta.

Les professionals del nostre equip disposen de la certificació i el reconeixement per l’aplicació de la tècnica en aduls, adolescents i infants.

Si desitja més informació sobre la tècnica de EMDR, podeu llegir una recent publicació que hem realitzat en el següent enllaç en format d’entrevista amb les PREGUNTES MÉS FREQÜENTS (FAQS) , que respon Cristina Vidal, directora del centre i psicóloga sanitaria certificada en EMDR o bé consulti’ns sense cap compromís.


Desplaça cap amunt
Obrir xat
Benvingut/da. Tens algún dubte concret?
“Benvingut/da. Tens algun dubte concret sobre cóm treballem o els nostres serveis o desitges demanar hora?
Ens pots trucar o escriure sense compromís i et respondrem!
Gràcies per la confiança. Equip Centre PsiCo Lleida.”