Mètode Glifing

Mètode Glifing

Som Centre Glifing!

El nostre equip de professionals de la Unitat de Necessitats Educatives Especials de PsiCoLleida (UNEEP), aposta pels avanços que la utilització de les TIC (Tecnologies de la Informació i Comunicació) APORTA  a la PSICOLOGIA i la LOGOPÈDIA .

Per aquest motiu, el nostre equip s’ha format amb els creadors/es del Mètode Glifing un mètode que ha demostrat ser eficient i ha estat recomanat en Congressos sobre la Dislèxia, i que dóna resposta al 60% de nens i nenes que tenen dificultats de la lectura, i que ens permet:

  • Prevenir els efectes negatius de les dificultats de lectura
  • Detectar precoçment les dificultats de lectura
  • Intervenir eficaçment per ajudar als nens i nenes amb dificultats de lectura
Nuria Boneta, Glifing a Tremp
Nuria Boneta, Glifing a Tremp

Mètode Glifing, en què consisteix?

Glifing és un mètode que consisteix en la utilització de les TIC (Tecnologies de la Informació i Comunicació) d’entrenament de la lectura que s’aplica mitjançant un programa informàtic de format lúdic.

Gràcies a aquest mètode AVALUEM, ANALITZEM i ENTRENEM la lectoescriptura mitjançant un FORMAT LÚDIC  que permet a les famílies que l’infant pugui practicar des de casa o qualsevol lloc 20 minuts al dia (4 dies a la setmana).  Sense cansament ni frustració, la evolució és tutoritzada per una logopeda o psicòloga  de la nostra Unitat de Necessitats Educatives Especials de PsiCoLleida (UNEEP), gràcies al mètode, només es necessari que el/la nen/a es trobi amb la psicòloga o logopeda 1 vegada al més

A més, el mètode té especialment en compte la dimensió emocional del problema. Per això, el Glif i la Bet, donen ànims i proporcionen feedback al llarg de les sessions. A banda, la psicòloga/logopeda del nostre equip Formada en el mètode pels creadors del Glifing,  tutoritza i realitza un acompanyament emocional.

No dubtis, més demana’ns informació sense cap compromís! 

Ara també APLIQUEM GLIFING EN GRUPS! INFÓRMA’T

 

I… TAMBÉ ESTEM A TREMP!!

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Benvingut/da. Tens algún dubte concret?
“Benvingut/da. Tens algun dubte concret sobre cóm treballem o els nostres serveis o desitges demanar hora?
Ens pots trucar o escriure sense compromís i et respondrem!
Gràcies per la confiança. Equip Centre PsiCo Lleida.”