La pandèmia va quedar enrere però el nombre de persones que necessiten ajuda emocional, des de llavors, ha incrementat: més depressió, més ansietat (més autolesions en els nostres joves), més abús i mal ús de les noves tecnologies i la pitjor dada, el suïcidi ha passat a ser la primera causa de mort no natural entre els/les nostres joves (per davant dels accidents de circulació). I la nostra quotidianitat, i les exigències del nostre entorn laboral, social i familiar continuen. Existeix millor raó per a reforçar la nostra salut emocional? 

Quan ens sentim desbordats o el nostre malestar es prolonga en el temps i sembla no acabar mai, quan la norma canvia a “sentir-nos malament” emocionalment la major part del temps, ha arribat l’hora d’acudir a un/a psicòleg/a amb reconeixement sanitari i Especialitzat/a (perquè no totes les etapes de la vida són iguals: persones adultes, infantojuvenil, primera infància). Amb bagatge clínic acreditable que es recicla i supervisa i forma part d’un equip pluridisciplinari, que depèn del Departament de Salut, millor. Així som Centre PsiCo Lleida Cristina Vidal i de la supervisió i el reciclatge s’ocupa la directora, Cristina Vidal, psicòloga sanitària amb 20 anys d’experiència, i mentora de psicòlegs/ogues.  

Aquesta és l’Essència de Centre PsiCo Lleida Cristina Vidal, el bagatge, mirada transdisciplinària i l’actualització permanent de els/as professionals de la salut mental. 

Som un centre privat reconegut pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya que es va expandir i avui ja compta amb 3 centres. Els nostres centres no són una consulta uniprofesional, són Centres Assistencials en salut mental integrats per un equip interdisciplinari de professionals de la Psicologia clínica, Psicopedagogia i Coaching, la Psiquiatria i la Logopèdia i Nutrició que ofereix serveis d’atenció especialitzada a persones adults, adolescents i nens/as.

Amb 14 anys de recorregut, som l’únic centre d’origen Lleidatà que s’ha expandit, sent avui, 3 les seves ubicacions: 2 de Lleida i 1 a Tàrrega.

El nostre centre ha estat pioner en l’ús de les noves tecnologies (TIC) com la Realitat Virtual. També vam ser pioners a aplicar la perspectiva de gènere en les nostres teràpies, realitzar tallers per a la prevenció del suïcidi en adolescents, apareixent en un mitjà nacional com CRONICAS TVE “Alerta Suïcidi“, premiat per la seva sensibilitat en abordar la temàtica. 

La nostra directora, Cristina Vidal, psicòloga compromesa amb la prevenció, apareix en mitjans nacionals constantment com referent en salut mental.

Treballem des d’una mirada integrativa (cognitiu-conductual, estratègica breu,  sistèmica, teràpies de tercera generació: EMDR, Mindfulness, etc) i prioritzant el nostre reciclatge per optimitzar els resultats de la nostra pràctica clínica i educativa i oferir el resultat més òptim per a cada persona. Cada professional disposa de la seva especialització i experiència en cada àmbit. Tot l’equip compta amb el Reconeixement Sanitari i està format en teràpies de tercera generació.

Com equip ens supervisem permanentment, a més realitzem formació com expert@s i divulguem sobre les nostres especialitats en diferents mitjans de comunicació. Pots escoltar nostres podcast “Receptes Emocionals” by Cristina Vidal en Spotify, i múltiples col·laboracions en el nostre blog.

I Sinó vols perdre’ns la pista sobre el que oferim s a totes les persones (Retirs, tallers, formacions, podcast, etcetera) subscriu-te sense cost ni compromís. Només rebràs un correu cada dia 1 del mes sobre el programat i el realitzat perquè t’apuntis al que t’interessa i t’assabentis de tot!

El nostre objectiu és promoure el benestar psicològic i emocional de les persones, famílies i empreses i oferir estratègies d’afrontament en situacions difícils, fomentant la resiliència.

“Demana’ns ajuda UN COP, i el que t’emportaràs t’acompanyarà SEMPRE”.
Cristina Vidal, Directora

Els nostres serveis

La nostra prioritat és adaptar-nos a les necessitats de cada persona, per aquesta raó oferim els següents serveis:

psicologia-de-adultos-1

Psicologia d'adults

 • Teràpia Individual
 • Teràpia de Parella i / o Família
 • Teràpia de Grup
 • Coaching Personal i Counselling

psicologia-infantojuvenil-1

Psicologia infantojuvenil

 • Psicologia clínica
 • Unitat de Necessitats Educatives Especials UNEEP

Psicologia d'adults

 • Teràpia Individual
 • Teràpia de Parella i / o Família
 • Teràpia de Grup
 • Coaching Personal i Counselling

Psicologia i Coaching infantil
adolescents

 • Psicologia clínica
 • Unitat de Necessitats Educatives Especials UNEEP

Logopèdia i Nutrició

 • Teràpia amb nens
 • Teràpia amb adolescents
 • Teràpia amb adults

  Psiquiatria

  • Servei per adults
   unidad-de-logopedia

   Logopèdia

   • Teràpia amb nens
   • Teràpia amb adolescents
   • Teràpia amb adults
   Physician Writing Prescription --- Image by © Sean Justice/Corbis

   Psiquiatria

   • Servei per adults
   • Servei Infantojuvenil

   Opinions i Testimonis

   Notícies i Opinions

   Gràcies per la vostra confiança

   Desplaça cap amunt
   Obrir xat
   Benvingut/da. Tens algún dubte concret?
   “Benvingut/da. Tens algun dubte concret sobre cóm treballem o els nostres serveis o desitges demanar hora?
   Ens pots trucar o escriure sense compromís i et respondrem!
   Gràcies per la confiança. Equip Centre PsiCo Lleida.”