Pedir Cita Online

La teva primera reserva amb nosaltres

A continuació us detallem com realitzar una reserva de la teva PRIMERA CITA i gaudir d’un 5% de descompte per a venir al Centre Psico Lleida. És d’allò més fàcil!

Cal fer és seleccionar l’OPCIÓ en funció de l’especialitat desitjada en el sistema de cites en la part superior:

  • 1a VISITA 5% PSICOLOGIA
  • 1a VISITA 5% NUTRICIO
  • 1a VISITA 5% *COACHING
  • 1a VISITA 5% LOGOPÈDIA

Selecciona el dia i l’hora en la qual vols reservar el servei.

Hauràs d’acceptar les condicions, on et recomanem llegir especialment l’apartat 4. Cites en línia. Condiciones de reserva, pagament i cancel·lació.

En les condicions t’informem que és imprescindible fer el pagament per a comptar amb el 5% de descompte per a la PRIMERA VISITA, i que qualsevol canvi o anul·lació de cita amb menys de 24 hores d’antelació suposa un greu perjudici per a la consulta del/la professional. Aquests canvis o anul·lacions impossibiliten que es pugui reorganitzar l’agenda, amb el consegüent perjudici per al professional i per a altres pacients que no han pogut ocupar aquesta hora.

Si no pot acudir a la seva cita, si us plau, faci el canvi de data o la seva anul·lació amb la màxima antelació possible per a poder assignar l’hora a una altra persona. El període mínim per a poder fer aquest canvi o anul·lació de la visita serà de 24 hores, o el divendres en el cas de tenir una cita el dilluns, en el cas contrari, no serà possible la devolució dels diners en el cas de no assistir o si no fas el canvi de cita amb l’anticipació prèvia establerta.

Acceptar les condicions i clicar en el botó verd on posa “Realitzar el pagament amb un 5% de descompte” per a procedir al pagament.

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Benvingut/da. Tens algún dubte concret?
“Benvingut/da. Tens algun dubte concret sobre cóm treballem o els nostres serveis o desitges demanar hora?
Ens pots trucar o escriure sense compromís i et respondrem!
Gràcies per la confiança. Equip Centre PsiCo Lleida.”