Nuria Boneta Lloret

Logopeda Clínica i Educativa

Núm.Col·legiada: 08-416. Musicoterapeuta de Centre PsiCo Lleida.

Disposa d’11 anys d’experiència treballant en l’àmbit hospitalari (Hospital de Tremp) com a logopeda clínica, 17 anys d’experiència com a Logopeda d’atenció precoç, en Centre de Detecció i Atenció Precoç (CDIAP) i 18 anys d’experiència com a Logopeda en l’àmbit de la privada.

Ha complementat la seva formació reglada amb dos mestratges universitaris destacables:

  • Màster en Atenció i Prevenció en la primera infància. Universitat de Lleida- Departament de Ciències de l’Educació. Curs 2001-2003.
  • Màster en Musicoteràpia, organitzat per ISEP. Reconegut per la Universitat Abat Oliva de Barcelona. Barcelona, curs 2005/07 .

També disposa d’una formació complementària molt àmplia en l’àmbit de l’atenció precoç i de la logopèdia clínica i educativa tant en l’ÀMBIT DE LA INFÀNCIA com en l’ÀMBIT DE L’ETAPA ADULTA. Algunes d’aquestes formacions: “La creació d’activitats per a la intervenció en veu”, organitzat pel CLC. Participació en l’acció formativa “Supervisió de casos en la petita infància”, organitzat per Federació ALLEM. “Fre lingual: noves aportacions en el diagnòstic i tractament” (5a Ed.). Organitzat pel CLC. “Ho uso del peu de rei en el diagnòstic, pronòstic i tractament de les disfuncions orofacials”, organitzat pel CLC. Jornada monogràfica. L’avaluació i la intervenció en les dificultats evolutives del llenguatge oral”. Organitzat pel CLC. Assistència a les Primeres jornades de musicoteràpia: Desenvolupaments actuals en Musicoteràpia, de 14 hores de durada, organitzades per ISEP. Assistència a la Jornada Monogràfica en Intervenció Logopèdica en Trastorns de la Veu Disfonia Infantil organitzades per la Facultat de Psicologia i Ciències de l’Educació i l’Esport Blanquerna. Barcelona. Assistència al curs d’Intervenció logopèdica en malalts amb càncer de laringe, a l’Escola Universitària de Ciències de la Salut de Manresa. Manresa. Assistència a les 3es Jornades Logopèdia i Odontologia, celebrades al Palau de Congressos de Montjuïc. Assistència a la Jornada Monogràfica sobre discapacitat visual, sota el títol “Lectura i Escriptura”, realitzada a la FCCEE i de l’Esport Blanquerna. Jornada monogràfica “La deglució disfuncional: causa o conseqüència de la maloclusió”, organitzat pel Col·legi de Logopedes de Catalunya, Participació en Jornades de Dislèxia, etc.

La professional és la Logopeda clínica de referència de l’equip Centre PsiCo Lleida.

Núria Boneta, col·labora habitualment amb el programa AquiaLoest de la Ràdio com especialista en Logopèdia:

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Benvingut/da. Tens algún dubte concret?
“Benvingut/da. Tens algun dubte concret sobre cóm treballem o els nostres serveis o desitges demanar hora?
Ens pots trucar o escriure sense compromís i et respondrem!
Gràcies per la confiança. Equip Centre PsiCo Lleida.”