Esther Ros Esteve

Psicòloga amb reconeixement sanitari. Especialitzada en Adults

Llicenciada en Psicologia a la Universitat Autònoma de Barcelona. Itinerari de Psicologia Clínica.  . Bellaterra l’any 2004.

Màster en Rehabilitació Psicosocial en Salut Mental a la Universitat Autònoma de

Barcelona. 2005-  2008.

Postgrau en TREC (Teràpia Racional Emotiva-Conductual) a l’Institut TREC de Barcelona. 2013

RECONEIXEMENT SANITARI pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

Certificat d’Experta en l’ús de la Realitat Virtual en la pràctica clínica amb Psious, 2016.

Inicia la seva pràctica l’any 2008 de psicòloga clínica en l’ àmbit dels trastorns alimentaris, la rehabilitació en Salut Mental i de la gerontologia.  Actualment suma més de 6 anys d’experiència com a psicòloga clínica, tant en el sector públic com  privat,  i coordinadora en l’àmbit de discapacitat intel·lectual.

Disposa de més 200 hores de formació complementària en l’àmbit de la psicologia clínica, de la salut mental (trastorns alimentaris, addiccions i intervenció psicoterapèutica en la discapacitat intel·lectual), i en altres metodologies (tècniques de relaxació, programació neurolingüística i en intel·ligència emocional).

Des del 2004 compatibilitza la pràctica clínica amb la docència en l’àmbit de la psicologia educativa,  la prevenció de la Salut i en el desenvolupament de competències emocionals i, generalment en el marc de l’escola de lleure o altres àmbits socials.