NOVA COL·LABORACIÓ DE CRISTINA VIDAL EN MITJANS DIGITALS

Cristina Vidal, directora de Centre Psico, segueix amb la seva contribució i compromís de divulgar informació d’interès i accessible sobre temes de salut mental i emocional. Aquesta vegada ha col·laborat amb els prestigiosos diaris El Confidencial i elDiario.es en format digital.

En el seu primer article per a El Confidencial, Cristina aborda els mites que existeixen sobre les actituds i patrons dels fills/es únics/es, oferint una perspectiva profunda i fonamentada sobre els desafiaments i avantatges que enfronten aquests/es nens/es en el seu desenvolupament emocional.

A més de la seva col·laboració amb El Confidencial, també ha explorat l’impacte de la nova sèrie “Mi reno de peluche”, coneguda sèrie que tracta obertament el tema de l’assetjament. A l’article, Cristina Vidal analitza com la sèrie aborda un tema tan delicat i la importància de tractar aquests assumptes a la televisió per sensibilitzar el públic i oferir eines de prevenció.

Aquestes col·laboracions només són el començament d’una sèrie de contribucions que Cristina Vidal té planificades per a aquest any, totes enfocades a promoure una millor comprensió i maneig de la salut mental i emocional en diverses plataformes digitals.

Us deixem l’enllaç a tots dos articles:

Article elDiario.es sobre “Mi reno de peluche”: https://www-eldiario-es.cdn.ampproject.org/c/s/www.eldiario.es/era/mi-reno-de-peluche-acoso-true-crime-empatia_1_11356088.amp.html

Article El Confidencial sobre mites i realitats dels fills únics: https://www-elconfidencial-com.cdn.ampproject.org/c/s/www.elconfidencial.com/amp/alma-corazon-vida/2024-05-30/hijos-unicos-mas-egoistas-menos-sociables-cierto-mito_3892626/

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Benvingut/da. Tens algún dubte concret?
“Benvingut/da. Tens algun dubte concret sobre cóm treballem o els nostres serveis o desitges demanar hora?
Ens pots trucar o escriure sense compromís i et respondrem!
Gràcies per la confiança. Equip Centre PsiCo Lleida.”