“Destí Èxit Clínic”, mentoria de Cristina Vidal, segueix trencant fronteres

La mentoria per a psicòlegs/òlogues de Cristina Vidal, “Destí Èxit Clínic”, continua la seva expansió i innovació contínua. Aquest programa exclusiu i amb segells professionals de confiança, que ja compta amb un ampli grup de psicòlegs i psicòlogues de totes les regions d’Espanya, està atraient també professionals de diversos països de Llatinoamèrica.

Premiat per Hotmart, Destí Èxito Clínic ofereix una capacitació clínica d’alta qualitat i proporciona recursos únics d’acompanyament, consolidant-se com a eina essencial per als professionals de la salut mental que busquen millorar les seves habilitats i coneixements. És un conjunt únic de formació, suport professional per arrencar, supervisió avançada, comunitat, oportunitat de creixement, masterclass d’alt impacte per consolidar-te professionalment i un llarg etcècera.

El programa continua ampliant-se i creixent, demostrant-ne l’eficàcia i la demanda creixent en l’àmbit de la psicologia. I a partir del setembre inclourà novetats interessants que us compartirem i que transcendeixen l’expectativa dels professionals del sector.

Si ets un/a professional de la psicologia i estàs interessat/da en informar-te sobre DEC, clica aquí.

 

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Benvingut/da. Tens algún dubte concret?
“Benvingut/da. Tens algun dubte concret sobre cóm treballem o els nostres serveis o desitges demanar hora?
Ens pots trucar o escriure sense compromís i et respondrem!
Gràcies per la confiança. Equip Centre PsiCo Lleida.”