Nova sessió clínica interna SANDPLAY: actualització contínua de l’equip de professionals de Centre Psico

A Centre Psico Lleida i Tàrrega ens sentim orgullosos d’oferir un enfocament transdisciplinari i una formació continuada al nostre equip de professionals. Durant els dos darrers mesos, hem realitzat dues sessions clíniques internes que han aportat perspectives noves i enriquides per a la pràctica professional, a més d’enfortir la xarxa d’experts que conformen l’equip del centre.

La primera sessió interna es va centrar en la detecció i l’atenció precoç d’indicadors i trastorns, i va ser conduïda per la nostra Dra. Núria Visa, reconeguda neuropediatra. Aquesta sessió va servir per actualitzar i enfortir els nostres coneixements en neuropediatria, una àrea essencial per a l’atenció primerenca dels nostres pacients més joves.

A la segona sessió clínica interna ens formem en la Tècnica de la Caixa de Sorra (Sandplay) des de dues perspectives diferents, amb la participació de les expertes Sílvia Sisó i Cristina Vidal. Aquesta tècnica terapèutica, que permet l’expressió i processament emocional a través del joc amb sorra i figures, és una eina projectiva molt valuosa per proporcionar nous enfocaments terapèutics.

El nostre valor diferencial sempre ha radicat en la qualitat humana i professional del nostre equip, que no només es dedica a la seva formació contínua, sinó que també ha cultivat una mirada transdisciplinària a la seva pràctica diària. La culminació d’aquestes sessions clíniques es va fer amb un sopar de companys i companyes, on vam poder gaudir d’un moment distès i enfortir i cohesionar encara més els nostres llaços com a equip.

A Centre Psico continuem treballant per oferir la millor atenció als nostres pacients, recolzant-nos en la formació i el creixement constant del nostre equip. Gràcies per continuar confiant sempre en els nostres serveis.

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Benvingut/da. Tens algún dubte concret?
“Benvingut/da. Tens algun dubte concret sobre cóm treballem o els nostres serveis o desitges demanar hora?
Ens pots trucar o escriure sense compromís i et respondrem!
Gràcies per la confiança. Equip Centre PsiCo Lleida.”