Noves formacions per a professionals de l’àmbit social sobre vincles i lideratge

L’equip de Centre Psico continua compromès amb la formació i desenvolupament de professionals de l’àmbit social. Recentment, hem dut a terme dues noves formacions a mida de les necessitats que els professionals ens demanen. La primera, centrada en els vincles, impartida per l’experta en vinculació afectiva Cristina Vidal, directora de Centre Psico, sobre la importància de les relacions interpersonals i el seu impacte en el benestar emocional.

La segona formació es va enfocar al lideratge, proporcionant eines i estratègies per millorar les habilitats de lideratge en contextos socials, a més de la motivació i el compromís en els equips de professionals del sector.

Aquestes iniciatives, a més de reflectir el nostre compromís constant amb la millora i actualització dels coneixements i les habilitats dels professionals que treballen en l’àmbit social, contribueixen a un millor servei i suport a les comunitats. Per això sempre estem disposats a treballar per a la implementació de formacions adaptades a les necessitats específiques dels professionals que sol·liciten els nostres serveis.

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Benvingut/da. Tens algún dubte concret?
“Benvingut/da. Tens algun dubte concret sobre cóm treballem o els nostres serveis o desitges demanar hora?
Ens pots trucar o escriure sense compromís i et respondrem!
Gràcies per la confiança. Equip Centre PsiCo Lleida.”