El mètode GLIFING també disponible a Centre Psico Tàrrega

A Centre Psico, com ja sabeu, ens esforcem contínuament per oferir serveis d’alta qualitat i accessibles per a tots els nostres clients. Ens complau recordar-vos que el Mètode Glifing, una eina comprovada i eficaç per a la millora de la lectura i comprensió, no només està disponible a Centre Psico Lleida, sinó també a la nostra seu de Tàrrega.

Comptem amb un equip de professionals acreditats que apliquen el Mètode Glifing a Tàrrega, garantint que aquest servei valuós estigui a l’abast de més famílies i territori. El nostre compromís és apropar les nostres eines a tots i totes, facilitant així l’accés a teràpies innovadores i efectives de què disposa el centre sense necessitat de llargs desplaçaments.

El Mètode Glifing és conegut pel seu impacte positiu en el desenvolupament lector de nens i nenes i joves, ja que amb ell milloren el seu rendiment acadèmic i la seva autoestima. A Centre Psico, tant a Lleida com a Tàrrega, seguim treballant per proporcionar-vos els millors recursos i tècniques terapèutiques.

Per ampliar la informació o programar una sessió al nostre centre de Tàrrega, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres. Som aquí per donar suport al desenvolupament i benestar dels seus fills i filles, oferint solucions adaptades a les vostres necessitats.

 

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Benvingut/da. Tens algún dubte concret?
“Benvingut/da. Tens algun dubte concret sobre cóm treballem o els nostres serveis o desitges demanar hora?
Ens pots trucar o escriure sense compromís i et respondrem!
Gràcies per la confiança. Equip Centre PsiCo Lleida.”