Encara ets a temps d’inscriure’t al nostre curs certificat de Coaching i PNL

De la mà de l’ICPNL (Institut Català de Programació Neurolingüística) i impartit en col·laboració amb Centre Psico Lleida, aprendràs de forma pràctica i vivencial a establir relacions satisfactòries de comunicació, ja sigui amb tu mateix, amb les persones del teu entorn, amb equips a càrrec, en lideratge, i molt més. Amb el Practitioner a PNL i Coaching aprendrem, entre moltes altres coses, a descarregar la motxilla d’allò que no et deixa avançar i a carregar-la d’habilitats i recursos per caminar amb pas ferm cap a on vulguis.

El coaching, que també forma part d‟aquesta certificació, és una metodologia formal i estructurada mitjançant la qual una persona defineix i planifica un objectiu personal o professional. En aquest procés es té en compte tant la situació actual en què ens trobem com els recursos materials i personals necessaris per assolir les nostres metes. Imagina’t combinar-ho amb la potència de la PNL per comptar amb eines efectives aplicables al teu sector professional.

Certificació + Practitioner a PNL i Coaching:

Data: del 20 al 27 de juliol de 2024.

Horari: de 9:30 ha 19 h.
Lloc: Av. Rovira Roure 1, entlo. 2, 25006, Lleida.

Per a més informació i inscripcions, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres. Pots escriure’ns a hola@icpnl.com o trucar-nos al 669 174 687. T’esperem!

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Benvingut/da. Tens algún dubte concret?
“Benvingut/da. Tens algun dubte concret sobre cóm treballem o els nostres serveis o desitges demanar hora?
Ens pots trucar o escriure sense compromís i et respondrem!
Gràcies per la confiança. Equip Centre PsiCo Lleida.”