REPTE GRATUÏT DE 7 DIES: REGALA’T I CONSOLIDA L’HÀBIT DE FER EXERCICI

Amb motiu del proper event conjunt de Decathlon i Centre Psico Lleida el dia 9 de juny al recinte de la botiga per promoure la salut emocional i física, obrim un repte gratuït la setmana anterior a la xerrada per tal d’anar escalfant motors i crear xarxa.

Tothom s’hi pot inscriure a aquest repte de 7 dies que es farà mitjançant xat de WhatsApp. Durant aquells dies anteriors a l’event, els dos ponents de la xerrada (Aleix Ayats, psicòleg sanitari, i Raquel Pérez, coach i formadora) aniran compartint per aquest grup tips, tècniques i informació interessant sobre la repercussió de la pràctica de l’esport al benestar físic i emocional, com crear i consolidar nous hàbits de vida activa i com deixar definitivament el sedentarisme enrere. També es compartiran estratègies motivacionals que afavoreixin la implicació en els propis objectius.

La iniciativa es planteja per tal d’obrir a tots els públics la xerrada i el repte, independentment de la condició física prèvia d’aquells que hi vulguin participar, amb la voluntat de donar a conèixer els grans beneficis que suposa un canvi en l’estil de vida que integri l’esport com un hàbit més.

Si el desig és passar d’una acció saludable a la creació d’un hàbit saludable, no ho dubtis, apunta’t al repte i inscriu-te a la xerrada que oferirem a Decathlon Lleida!

Adjuntem l’enllaç al repte, podeu entrar i convidar a qui desitgeu! També el podreu trobar a les nostres xarxes socials.

Enllaç REPTE 7 DIES GRATUÏT

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Benvingut/da. Tens algún dubte concret?
“Benvingut/da. Tens algun dubte concret sobre cóm treballem o els nostres serveis o desitges demanar hora?
Ens pots trucar o escriure sense compromís i et respondrem!
Gràcies per la confiança. Equip Centre PsiCo Lleida.”