COMENCEM EL REPTE GRATUÏT EL DIA 1 DE JUNY!!

Ho vam anunciar i ja és aquí! Comencem el proper dijous 1 de juny el repte via whatsapp de 7 dies, gratuït, per oferir estratègies i recursos de psicologia i coaching amb l’objectiu de consolidar nous hàbits de vida activa. A aquest repte hi pot accedir tothom que ho desitgi, només cal que cliqueu AQUÍ. Tots i totes hi sou convidats!

Com ja sabeu, Decathlon i Centre Psico Lleida col·laborem en aquest projecte, que culminarà amb l’event del proper 9 de juny al recinte de la botiga a les 19h: xerrades especialitzades obertes a tots els públics que oferiran l’Aleix Ayats, psicòleg sanitari, i la Raquel Pérez, coach i formadora, ambdós membres de l’equip del centre.

La finalitat d’aquestes activitats dissenyades conjuntament per Centre Psico i Decathlon Lleida és promoure la salut emocional i física mitjançant la inclusió d’hàbits i rutines que incloguin a la nostra vida més activitat i exercici físic, atesos els nombrosos beneficis i el gran impacte positiu que això produeix al nostre benestar.

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Benvingut/da. Tens algún dubte concret?
“Benvingut/da. Tens algun dubte concret sobre cóm treballem o els nostres serveis o desitges demanar hora?
Ens pots trucar o escriure sense compromís i et respondrem!
Gràcies per la confiança. Equip Centre PsiCo Lleida.”