Premien el programa de mentoria clínica i supervisió “Destino Éxito Clínico”, de Cristina Vidal

L’innovador programa “Destino Éxito Clínico” de mentoria clínica i supervisió creat per Cristina Vidal per donar suport a altres psicòlegs en la seva pràctica clínica, ha estat guardonat amb el premi de Hotmart en el seu desafiament Community Go. Aquest reconeixement, atorgat just després del primer any d‟implementació del programa, consolida el seu impacte positiu i dedicació al creixement professional en l’àmbit psicològic.

La distinció en el repte Community Go de Hotmart destaca l’efectivitat i la rellevància de “Destino Éxito Clínico” a la comunitat de psicòlegs. Cristina Vidal ha expressat la seva gratitud i dedicació contínua per millorar i ampliar el programa, amb l’objectiu d’oferir un suport encara més sòlid a aquells que busquen l’èxit a la pràctica clínica. Al seu programa, Cristina posa els seus 20 anys d’experiència al servei d’altres professionals que, com ella, vetllen per la salut mental i el benestar dels seus pacients diàriament.

A més de rebre el significatiu premi de Hotmart, cal recordar que el programa ha aconseguit ja estatus internacional. El seu impacte positiu s’estén més enllà de les nostres fronteres, connectant psicòlegs de diverses parts del món en una xarxa col·laborativa. Aquest èxit no només consolida la seva posició com a referent en mentoria clínica, sinó que també subratlla la seva capacitat per transcendir fronteres i enriquir la pràctica clínica.

 

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Benvingut/da. Tens algún dubte concret?
“Benvingut/da. Tens algun dubte concret sobre cóm treballem o els nostres serveis o desitges demanar hora?
Ens pots trucar o escriure sense compromís i et respondrem!
Gràcies per la confiança. Equip Centre PsiCo Lleida.”