Per què acaben determinades relacions d’amistat? En parlem a Aquialoest.

Per què acaben determinades relacions d’amistat? En parlem a Aquialoest.

Us fem una síntesis breu i us facilitem l’enllaç del programa al final de l’article.

Per què acaben determinades relacions d’amistat?

Generalment les relacions d’amistat finalitzen per tres raons:

  • La vida ens porta a caminar per espais diferents (escola, universitat, feina, ), o bé emprenem projectes diferents (família, feina, etc.) que canvien la nostra disposició mútua.
  • Decepcions o malentesos donat que la persona no ha assolit les nostres expectatives o bé nosaltres no hem assolit les seves.
  • El nostre sistema de valor es consolida amb la edat, a totes els ámbits (social, cultural, polític, etc). Aquestes diferències impacten en l’afinitat amb l’altre i ens dificulta ser amics de persones que pensen molt diferent a nosaltres.

Cóm hem de viure aquestes pèrdues?

Des de l’acceptació i “soltant” cóm ens anima a practicar el Mindfulness, és llei de vida. Si sentim que nomes RESTEM amistats i que no SUMEM noves experiències positives amb les amistats que continuen amb nosaltres el viatge de la vida, possiblement haguem de reflexionar o demanar ajuda, sobre cóm ens relacionem i vinculem.

Cóm hem de cuidar les amistats?

Cóm les plantes cal regar l’amistat i cuidar-la. La millor forma de mantenir un vincle és mantenint la disposició mútua, encara que no ens veiem, sempre hi som, sempre hem de respondre o tornar aquella trucada i trobar un moment per escoltar-nos i compartir alegries i penes.

En parlem a @aquialoest podeu escoltar el programa sencer a l’instagram del programa, a les nostres Stories i al menú de destacats! Adjuntem enllaç per escoltar el programa sencer.

17279

Si te he gustado el post, ¡Suscríbete!

“Los datos recogidos en el formulario de alta y suscripción a nuestro boletín de noticias y servicios serán incorporados a la empresa para la prestación del servicio y mantenerle informado mediante el Boletín o Newsletter. De acuerdo con el Reglamento (UE) 2016/679 de Protección de Datos de carácter personal le informamos que los datos recogidos por CRISTINA VIDAL MARSOL se usarán con el único propósito de incorporarlos a nuestro servicio informativo y usted podrá ejercer los derechos que le asisten como usuario en Rambla Ferran núm 1, 5è 1a, 25007 Lleida.”
Scroll to Top