Jornada de Mindfulness a l’Escola

Jornada de Mindfulness a l’Escola (infants de 3 a 6 anys i docents)

Aquesta setmana hem participat en la setmana de la pau en una escola, realitzant un taller de Mindfulness dirigit a infants de P3P4 i P5. L’objectiu era ajudar els infants a estar atents i tranquils com una granota per mitja dels sentits i del joc! 

Després de realitzar els tallers als infants ha tocat “Ensenyar a Ensenyar Mindfulness als/les mestres. El missatge era clar, el canvi comença per un/a mateix/a! Però també em donat eïnes d’aplicabilitat del Mindfulness.

Recordeu que, si desitgeu una formació a mida, tan sòls cal que ens sol.liciteu un pressupost a info@centrepsico-lleida.es   i us contactarem sense compromís.

Gràcies per la confiança!

17279

Si te he gustado el post, ¡Suscríbete!

“Los datos recogidos en el formulario de alta y suscripción a nuestro boletín de noticias y servicios serán incorporados a la empresa para la prestación del servicio y mantenerle informado mediante el Boletín o Newsletter. De acuerdo con el Reglamento (UE) 2016/679 de Protección de Datos de carácter personal le informamos que los datos recogidos por CRISTINA VIDAL MARSOL se usarán con el único propósito de incorporarlos a nuestro servicio informativo y usted podrá ejercer los derechos que le asisten como usuario en Rambla Ferran núm 1, 5è 1a, 25007 Lleida.”
Scroll to Top