Parlem dels menors i de l’abús del mòbil al Diari El Segre

Aquesta setmana col·laborem amb el Diari el Segre. En un article sobre l’abús per part dels menors, dels mòbils i les tablets.

Els joves són natius digitals. Per això fan un ús habitual de les noves tecnologies que pot resultar abusiu.

L’abús de les TIC genera canvis de comportament, deixen de realitzar activitats que els agradaven  Sota rendiment escolar, apatia, irritabilitat, i aïllament social i familiar.

Fins i tot hi ha dades que relaciona l’ús de les tic amb l’Obesitat infantil, pel sedentarisme que acompanya l’abús. Segons la Fundació Universitària del Bagès, en concret,  25% de nens/es de 9 I 10 anys tenen sobrepès o obesitat infantil.

La nostra recomanació que quan mes triguin tinguin mòbil millor, atès que són més madurs i capaços de controlar el seu ús. Per això abans dels 12 no haurien de tenir mòbil amb accés a les xarxes.

Un cop el tenen és imprescindible, control parental i pedagogia. Internet mostra i nosaltres hem d’educar.

I no oblidem que els adults hem de donar exemple, i les dades indiquen que també realitzem un abús del mòbil.

Llegeix més sobre l’entrevista en el següent enllaç.

17279

Si te he gustado el post, ¡Suscríbete!

“Los datos recogidos en el formulario de alta y suscripción a nuestro boletín de noticias y servicios serán incorporados a la empresa para la prestación del servicio y mantenerle informado mediante el Boletín o Newsletter. De acuerdo con el Reglamento (UE) 2016/679 de Protección de Datos de carácter personal le informamos que los datos recogidos por CRISTINA VIDAL MARSOL se usarán con el único propósito de incorporarlos a nuestro servicio informativo y usted podrá ejercer los derechos que le asisten como usuario en Rambla Ferran núm 1, 5è 1a, 25007 Lleida.”
Scroll to Top
Obrir xat
Benvingut/da. Tens algún dubte concret?
“Benvingut/da. Tens algun dubte concret sobre cóm treballem o els nostres serveis o desitges demanar hora?
Ens pots trucar o escriure sense compromís i et respondrem!
Gràcies per la confiança. Equip Centre PsiCo Lleida.”