“De Podim, de Podam” Taller de llenguatge infantil a @latribufera !

“DE PODIM, DE PODAM”
Conversant entorn el desenvolupament del llenguatge infantil

Entre els diferents avenços que fan els nostres petits en els primers anys de vida, el del desenvolupament del llenguatge és, sens dubte, un dels més màgics, fascinants i esperats.

D’on surt el llenguatge? Què cal fer perquè aparegui? Hi ha alguna manera d’exercitar-lo? Tots els nens i nenes parlaran? Com hem de parlar als nens petits?

En aquest taller, es reflexionarà sobre aquestes i d’altres preguntes. També es pretèn crear um espai comunicatiu on trobar estratègies facilitadores del llenguatge oral, a partir de les aportacions dels integrants del grup i de dinàmiques creades a propòsit del taller “De podim, de podam”.

A càrrec de NURIA BONETA, Logopeda i Musicoterapeuta amb més de 10 anys d’experiència en atenció primerenca (0 a 3 anys) en Centre de Diagnòstic i Atenció precoç i en àmbit hospitalari.

Inscripcions: telèfon (973) 091516  ,  www.latribufera.com

Preu 15 euros per familia

17279

Si te he gustado el post, ¡Suscríbete!

“Los datos recogidos en el formulario de alta y suscripción a nuestro boletín de noticias y servicios serán incorporados a la empresa para la prestación del servicio y mantenerle informado mediante el Boletín o Newsletter. De acuerdo con el Reglamento (UE) 2016/679 de Protección de Datos de carácter personal le informamos que los datos recogidos por CRISTINA VIDAL MARSOL se usarán con el único propósito de incorporarlos a nuestro servicio informativo y usted podrá ejercer los derechos que le asisten como usuario en Rambla Ferran núm 1, 5è 1a, 25007 Lleida.”
Scroll to Top
Obrir xat
Benvingut/da. Tens algún dubte concret?
“Benvingut/da. Tens algun dubte concret sobre cóm treballem o els nostres serveis o desitges demanar hora?
Ens pots trucar o escriure sense compromís i et respondrem!
Gràcies per la confiança. Equip Centre PsiCo Lleida.”