Parlem de Xarxes Socials i Processos de Dol a Radio Emun

Parlem de Xarxes Socials i Processos de Dol a la nostra secció “Despertant Consciències” del programa @Aquialoest

Les xarxes socials han revolucionat les relacions humanes i el cóm comuniquem. Fins i tot en processos de dol, pot suposar un altaveu social per famosos i famoses que desitgen compartir les seves emocions. També per no famosos/as que desitgen expressar-se per les xarxes.Però afavoreix el procés de dol?

Expressar en públic el dol, contribueix en visibilitzar les pèrdues i ens allunya de ser una societat “tanatofòbica”.

Per altra banda, compartir les emocions sempre és positiu i pot tenir similitud als efectes d’un GAM. Però no ha de substituir la presència i la clau, és que ho fem perquè volem, no perquè “creiem que ho hem de fer” o “és el que toca”.

Cada persona ha de dedicar el temps al dol que es necessita si a més escollim: quan ho fem i cóm desitgem i amb qui desitgem compartir,  l’efecte és terapèutic.

Podeu veure el programa sencer a l’enllaç.

“Els dols deixen un buit i per tant les persones necessiten un espai per viure i expressar el seu procés”.  Cristina Vidal, psicòloga i directora de Centre PsiCo Lleida

17279

Si te he gustado el post, ¡Suscríbete!

“Los datos recogidos en el formulario de alta y suscripción a nuestro boletín de noticias y servicios serán incorporados a la empresa para la prestación del servicio y mantenerle informado mediante el Boletín o Newsletter. De acuerdo con el Reglamento (UE) 2016/679 de Protección de Datos de carácter personal le informamos que los datos recogidos por CRISTINA VIDAL MARSOL se usarán con el único propósito de incorporarlos a nuestro servicio informativo y usted podrá ejercer los derechos que le asisten como usuario en Rambla Ferran núm 1, 5è 1a, 25007 Lleida.”
Scroll to Top