Activitats Mes de Març

Us presentem les activitats que realitzarem durant el mes de Març

– Dijous 5 de Març : Tarda
Inici Grup d’Habilitats Socials i Fòbia Social a Centre PsiCo Lleida. Dijous a les 19, 30 hores. Grup tancat, és imprescindible fer inscripció prèvia. (7 sessions de 90 minuts, preu 175 euros)
– Divendres 6 de Març : Mati
Xerrada gratuïta per Mútua General de Catalunya “El part fisiològic, el camí més saludable i feliç per vincular-se mare i bebé A càrrec de Montse Bach, Llevadora i Infermera amb un ampli recorregut i una especial sensibilitat i passió per l’acompanyament de les famílies en aquest moment irrepetible i important. Avinguda Prat de la Riba, 27.

– 19 de Març: Mati
Taller de Benestar Emocional: “Parlem de la Salut Mental i de Quan demanar ajuda”. Dirigit a estudiants de l’ESO d’un centre educatiu de Lleida. És el 8è taller que realitzem a la provincia de Lleida per facilitar als/les adolescents un espai on poder aprendre consciència emocional i a parlar obertament de quan demanar ajuda.

– 21-22: Mati i Tarda
Estarem a la fira PETITÀLIA! Us esperem!!

17279

Si te he gustado el post, ¡Suscríbete!

“Los datos recogidos en el formulario de alta y suscripción a nuestro boletín de noticias y servicios serán incorporados a la empresa para la prestación del servicio y mantenerle informado mediante el Boletín o Newsletter. De acuerdo con el Reglamento (UE) 2016/679 de Protección de Datos de carácter personal le informamos que los datos recogidos por CRISTINA VIDAL MARSOL se usarán con el único propósito de incorporarlos a nuestro servicio informativo y usted podrá ejercer los derechos que le asisten como usuario en Rambla Ferran núm 1, 5è 1a, 25007 Lleida.”
Scroll to Top