Nova col·laboració de la nostra directora Cristina Vidal amb la revista MEN’S HEALTH

La directora de Centre Psico, Cristina Vidal, ha col·laborat novament amb la revista MEN’S HEALTH en un article de Juanjo Villalba sobre tècniques de relaxació i com alliberar serotonina.

La determinació de Cristina Vidal per difondre coneixements sobre salut emocional reflecteix el seu compromís profund amb el benestar dels altres. En comprendre la importància d’abordar els desafiaments emocionals i mentals, busca proporcionar informació accessible i recursos pràctics que puguin ajudar les persones a millorar la seva qualitat de vida. El seu enfocament pot inspirar altres a prendre mesures proactives per cuidar la seva salut emocional i promoure el compartir obertament sobre aquests temes a la societat.

Per això podem dir que aquestes col·laboracions en mitjans de comunicació es produeixen en el marc de la seva ferma voluntat de continuar divulgant. En compartir informació sobre aquests temes tan necessaris, Cristina contribueix a normalitzar els problemes mentals i emocionals, així com visibilitzar la necessitat de demanar ajuda professional quan és necessari.

Si vols llegir l’article complet, clica aquí.

 

 

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Benvingut/da. Tens algún dubte concret?
“Benvingut/da. Tens algun dubte concret sobre cóm treballem o els nostres serveis o desitges demanar hora?
Ens pots trucar o escriure sense compromís i et respondrem!
Gràcies per la confiança. Equip Centre PsiCo Lleida.”