L’equip de Centre Psico impartirà formació per a empreses de l’àmbit social sobre lideratge comunitari

Els professionals de Centre Psico iniciaran una col·laboració amb una empresa del sector social per oferir una formació integral sobre lideratge comunitari al seu equip.

Aquest programa de formació, dissenyat específicament per a l’àmbit social, té com a objectiu enfortir les habilitats de lideratge i gestió d’equips i promoure una cultura organitzacional basada en valors d’empatia, inclusió i servei a la comunitat.

El nostre equip d’experts en psicologia organitzacional, coaching i desenvolupament d’equips ha preparat un pla de formació personalitzat que aborda les necessitats i els desafiaments que enfronten les organitzacions del sector social. Ens sentim orgullosos de poder oferir aquesta oportunitat de creixement i desenvolupament professional a empreses d’aquest àmbit. Tenim el convenciment que enfortir les habilitats de lideratge dins d’aquestes organitzacions no només beneficia els equips interns, sinó que també té un impacte positiu a les comunitats a les quals serveixen. A Centre Psico estem compromesos a donar suport al creixement i l’èxit de les organitzacions socials a través de programes de formació de qualitat i orientats a resultats.

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Benvingut/da. Tens algún dubte concret?
“Benvingut/da. Tens algun dubte concret sobre cóm treballem o els nostres serveis o desitges demanar hora?
Ens pots trucar o escriure sense compromís i et respondrem!
Gràcies per la confiança. Equip Centre PsiCo Lleida.”