La figura imprescindible del logopeda a l’equip de professionals de Centre Psico

Els estudis recents són clars: aproximadament el 30% de la població necessitarà els serveis de logopèdia en algun moment de la seva vida. Aquesta dada, encara que sorprenent per a molts, ressalta la importància d’aquesta professió a l’àmbit de la salut i el benestar.

A Centre Psico, reconeguts com a equip interdisciplinari de confiança pel Departament de Salut, entenem plenament la rellevància de la figura del logopeda tant per a adults com per a nens/es. És per això que integrem expertes logopedes al nostre equip, que tenen un paper clau en l’atenció que oferim.

Les logopedes a Centre Psico no només se centren en el tractament dels més petits, sinó que també donen atenció integral a adolescents i adults en moments de la seva vida en què així ho requereixen.

És essencial destacar que la tasca del logopeda va més enllà de tractar trastorns de la parla o del llenguatge. El seu enfocament holístic inclou l’avaluació i el tractament de dificultats en la comunicació, la veu, la deglució i altres àrees relacionades. Això és especialment rellevant en el cas d’adults i adolescents, on poden sorgir problemes de comunicació derivats de lesions, trastorns neurològics o condicions de salut mental.

En resum, a Centre Psico reconeixem i valorem l’aportació inestimable de les nostres logopedes expertes. La seva presència al nostre equip garanteix que puguem oferir una atenció integral i personalitzada a tots els nostres pacients, independentment de la seva edat o situació. Si necessites assistència en matèria de logopèdia, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. Som aquí per ajudar-te a assolir les teves metes de comunicació i benestar.

Clica aquí per ampliar la informació sobre tot allò que la nostra Unitat de Logopèdia pot fer per tu.

 

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Benvingut/da. Tens algún dubte concret?
“Benvingut/da. Tens algun dubte concret sobre cóm treballem o els nostres serveis o desitges demanar hora?
Ens pots trucar o escriure sense compromís i et respondrem!
Gràcies per la confiança. Equip Centre PsiCo Lleida.”