Cóm ens afecta la Boira? A Radio Emun FM

Quins efectes emocionals ens pot produir una exposició prolongada a la Boira? En vam parlar a @aquiaolest Radio Emun FM, us fem un resum!

La gent de ponent som resilients en relació als efectes de la Boira, igual que els nòrdics,  ho som per costum. No obstant això, està científicament demostrat que una exposició prolongada a la mateixa ens pot afectar físicament i emocionalment.

Físicament pot empitjorar la salut de persones amb problemes circulatoris i respiratoris, però emocionalment ens pot produir, depressió i/o dístimia i ansietat.

Per què? El nostre cervell rep informació per mitjà de la llum del dia. La boira produeix problemes de visibilitat i també pot afectar la nostra química cerebral.

Que podem fer per evitar-ho?
– Emprar els nostres propis recursos personals, què ens relaxa? Llegir, Quedar amb amics/gues, veure sèries… escolta’t!
– Practicar exercici físic! Alliberar endorfines sempre ajuda a sentir-nos millor.
– Surt a l’aire lliure encara que hi hagi boira.
– I cerca el sol. Recorda, Lleida està a prop de tot arreu. No tenim el sol tan lluny!

Esperem que l’especial Boira al programa @aquialoest us agradés i que el resum us ajudi. Bona setmana!

A Radio Emun FM amb Laura Purroy
17279

Si te he gustado el post, ¡Suscríbete!

“Los datos recogidos en el formulario de alta y suscripción a nuestro boletín de noticias y servicios serán incorporados a la empresa para la prestación del servicio y mantenerle informado mediante el Boletín o Newsletter. De acuerdo con el Reglamento (UE) 2016/679 de Protección de Datos de carácter personal le informamos que los datos recogidos por CRISTINA VIDAL MARSOL se usarán con el único propósito de incorporarlos a nuestro servicio informativo y usted podrá ejercer los derechos que le asisten como usuario en RAMBLA FERRAN Nº 20-BIS, 3º 5º, 25007, LLEIDA.”
Scroll to Top