ÈXIT DE PARTICIPACIÓ EN EL PROGRAMA DE MENTORIA PER A PSICÒLEGS “DESTÍ: ÈXIT CLÍNIC”

Des del llançament del programa “DESTÍ: ÈXIT CLÍNIC”, mentoria per a psicòlegs creada per Cristina Vidal, cada vegada són més els professionals de la psicologia compromesos amb el seu creixement i projecció professional que s’interessen per formar part del programa.

Tenint en compte que el format està pensat per poder participar amb total flexibilitat en línia (en directe o en diferit) i s’adapta al ritme i exigències dels professionals de la psicologia del s. XXI, tot apunta que aquesta nova manera de mentoritzar-se, aprendre i guanyar seguretat amb l’ajuda i el suport de professionals de llarg recorregut és sens dubte la millor forma de garantir unes bones pràctiques i un creixement i millora continuats.

El que va inspirar la nostra directora, Cristina Vidal, a dissenyar aquest projecte, va ser, entre altres coses, poder oferir a altres col·legues el que a ella li hauria agradat tenir a la seva disposició quan va iniciar la seva carrera professional fa 20 anys. És per això que ha donat forma a un programa únic i exclusiu combinant la seva experiència, trajectòria i passió per la seva feina, programa que sens dubte s’està guanyant el cor dels psicòlegs que troben aquesta mentoria al seu camí.

Actualment, amb professionals en llista a l’espera de la seva plaça, us recomanem que, si sou psicòlegs compromesos amb la vostra tasca i aspireu a l’excel·lència, no dubteu a informar-vos sobre els continguts del programa i entreu a formar part d’un projecte que marcarà la diferència a la vostra carrera i suposarà un regal per a les persones que rebin el vostre acompanyament professional.

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Benvingut/da. Tens algún dubte concret?
“Benvingut/da. Tens algun dubte concret sobre cóm treballem o els nostres serveis o desitges demanar hora?
Ens pots trucar o escriure sense compromís i et respondrem!
Gràcies per la confiança. Equip Centre PsiCo Lleida.”