Montse Bach, llevadora

Embarassada i confinada? Montse Bach, llevadora.

Embarassada i confinada? Montse Bach, llevadora, us envia un missatge

Estar embarassada durant el confinament, no és senzill. Amb l’estat d’alarma hem tingut que cancel·lar les activitats grupals de preparació al part, postpart i la lactància de Centre PsiCo Lleida. Aixi que, Montse Bach desitja dedicar unes paraules a totes les embarassades que es troben confinades.

Montse Bach és llevadora i infermera, disposa un ampli recorregut i una especial sensibilitat i passió per l’acompanyament de les famílies en aquest moment irrepetible i important. Forma part de la Unitat de Perinatalitat del Centre realitzant formacions d’acompanyament al part, postpart i la lactància al territori de Lleida, és Coordinadora de Llevadores en l’àmbit públic i Cofundadora de Shanti Part Natural.

Des de Shanti Part Natural la Montse i la seva companya, realitzen acompanyament al part domiciliari, dilatacions a casa i atenen consultes d’embaràs i postpart, tant online com a domicili. Si desitgeu més informació podeu consultar la web www.santipartnatural.com

Per consultes psicològiques podeu comptar amb l’equip de psicòlogues especialitzades en perinatalitat de Centre PsiCo Lleida, però fins que duri el Estat d’Alarma es realitzen Online o telefònicament.

Molta força i recorda CONFIA I CONNECTA amb el teu NADÓ

17279

Si te he gustado el post, ¡Suscríbete!

“Los datos recogidos en el formulario de alta y suscripción a nuestro boletín de noticias y servicios serán incorporados a la empresa para la prestación del servicio y mantenerle informado mediante el Boletín o Newsletter. De acuerdo con el Reglamento (UE) 2016/679 de Protección de Datos de carácter personal le informamos que los datos recogidos por CRISTINA VIDAL MARSOL se usarán con el único propósito de incorporarlos a nuestro servicio informativo y usted podrá ejercer los derechos que le asisten como usuario en Rambla Ferran núm 1, 5è 1a, 25007 Lleida.”
Scroll to Top