Anna Ribó, Psicologa

Anna Ribó ens parla del confinament amb infants

Estrenem canal de Youtube parlant de confinament amb nens/es

Anna Ribó ens parla del confinament amb infants. Són dies difícils i hem pensat molt en VOSALTRES, persones, parelles, famílies, infants, gent gran, embarassades, tots els que esteu/estem confinats/des. Per aquest motiu, des de l’equip hem sumat esforços per estrenar CANAL DE YOUTUBE amb vídeos per promoure BENESTAR EMOCIONAL durant el CONFINAMENT i prevenir trastorns psicològics. Estem realitzant atencions per Skype, no obstant, aquesta és una iniciativa que cuidarem especialment en aquesta etapa d’excepcionalitat i d’emergència sanitària per vosaltres.

Aquest primer vídeo el protagonitza la nostra psicòloga infantojuvenil, ANNA RIBÓ, per parlar de CONFINAMENT I NENS/ES. Esperem que us ajudi.

No esteu sols/es, ànims,

 

Equip #centrepsicolleida

17279

Si te he gustado el post, ¡Suscríbete!

“Los datos recogidos en el formulario de alta y suscripción a nuestro boletín de noticias y servicios serán incorporados a la empresa para la prestación del servicio y mantenerle informado mediante el Boletín o Newsletter. De acuerdo con el Reglamento (UE) 2016/679 de Protección de Datos de carácter personal le informamos que los datos recogidos por CRISTINA VIDAL MARSOL se usarán con el único propósito de incorporarlos a nuestro servicio informativo y usted podrá ejercer los derechos que le asisten como usuario en Rambla Ferran núm 1, 5è 1a, 25007 Lleida.”
Scroll to Top