A l’estiu: Aprèn jugant amb el mètode Glifing

A l’estiu: Aprèn jugant amb el mètode Glifing

L’any 2015, Cesare Catà, un docent de secundària d’Institut a Itàlia, es va guanyar el sobrenom de ser el Professor més Enrotllat del Món al posar de deures pels seus alumnes durant l’estiu-entre altres activitats- que caminin a la vora del mar, que ballin, que siguin feliços i bons i que coneguin gent fascinant.  Les seves recomanacions es van viralitzar rapidíssim per les xarxes.

Deures a l’estiu o no?  És un etern debat. Nosaltres com a equip ho tenim clar, gaudir de l’estiu es tan important pels grans com pels petits i ha de ser la prioritat: compartir i gaudir en familia.

Però no ens equivoquem, gaudir de l’estiu no és incompatible amb l’aprenentatge. La clau està en escollir pels nostres fills/es activitats ludicopedagògiques que compatibilitzin aprenentatge i diversió. En relació a les activitats grupals, en l’àmbit del lleure, la oferta és cada més àmplia i variada.

Però també existeixen activitats que els infants poden realitzar en família i són possibles gràcies al TEMPS que ens regala l’estiu i al format lúdic d’aquestes mateixes activitats.  I una d’elles, per nosaltres importantíssima, és pràcticar la lectura per mitjà del mètode glifing.

Gràcies al format lúdic del mètode: Juguem des de casa amb un ordenador i en família, Llegim sense viure-ho com si fóssin deures i Guanyem actitud en relació a la lectura i autoestima, reduint errors i augmentant la velocitat lectora.

El nostre centre i les famílies que han utilitzat el mètode han comprobat que amb 15 o 20 minuts al dia, 4 dies a la setmana, els nostres petits/es aprenents milloren significativament, i ho podem afirmar perquè el mètode ens ho permet medir.

Us recordem que per mitjà de la nostra web, i a la web oficial de glifing podeu obtenir més informació sense cap compromís.

 

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Benvingut/da. Tens algún dubte concret?
“Benvingut/da. Tens algun dubte concret sobre cóm treballem o els nostres serveis o desitges demanar hora?
Ens pots trucar o escriure sense compromís i et respondrem!
Gràcies per la confiança. Equip Centre PsiCo Lleida.”