Xerrada per a joves a l’Escola Vedruna Tàrrega sobre benestar emocional

El passat 14 de desembre la nostra experta en intervenció educativa i coaching sistèmic, Raquel Pérez, va impartir la xerrada “Benestar emocional: quan demanar ajuda” adreçada a joves estudiants del Col·legi Vedruna de Tàrrega.

Donar a conèixer als nostres joves les claus més importants per detectar si estan travessant una etapa de patiment emocional intens o quan cal sol·licitar ajuda professional s’ha convertit en quelcom indispensable. Cada vegada és més necessari dotar nens i nenes d’eines per identificar el que estan vivint i saber si el que estan sentint requereix suport extern, reconèixer indicadors i aprofundir en el seu autoconeixement, ja que sovint s’enfronten tot sols a moments complexos que poden desafiar el seu benestar o desestabilitzar la seva salut mental.

La xerrada ha estat organitzada pel programa Ocell de Foc de Ponent a l’Escola Vedruna Tàrrega, i per a això han continuat confiant en l’equip de Centre Psico Lleida i Centre Psico Tàrrega. Gràcies per la vostra confiança!

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Benvingut/da. Tens algún dubte concret?
“Benvingut/da. Tens algun dubte concret sobre cóm treballem o els nostres serveis o desitges demanar hora?
Ens pots trucar o escriure sense compromís i et respondrem!
Gràcies per la confiança. Equip Centre PsiCo Lleida.”