Seguim al teu costat amb la Teràpia Online

Seguim al teu costat amb la Teràpia Online i resolem els teus dubtes

Donades les circumstàncies actuals el centre no pot oferir atenció presencial fins el 14/4.  Des de la data hem ates més d’una vintena de sessions per Skype, però tot i que, qui ho ha provat ha quedat satisfet/a,  hem detectat resistències a provar-ho en aquest format.  El post d’avui és per resoldre dubtes:

 • Quines similituds te amb la teràpia presencial?

Podràs veure al teu/teva psicòleg/oga, escoltar-lo i expressar-te amb la mateixa facilitat que si el veiessis a consúlta.

La professionalitat és la mateixa.

 • Quines diferències hi ha amb la teràpia presencial?

Tu realitzes la psicoteràpia des de casa teva, d’acord amb el confinament, o fins i tot des del teu treball si ets un servei essencial.

No obstant, cert que ho fem per mitjà d’una eina (ordenador, tablet, etc) que en alguna ocasió (generalment funciona correctament) pot produir interferències (al sò, problemes de connexió, etc) que no és produeixen en la consulta presencial.

 • Per què es necessàri recórrer a aquest mitjà?

Donada la situació d’emergència sanitària actual, és més segur(evitem risc de contagi COVID-19)  realitzar la teràpia en format online.

 • Que necessito per fer-la?
  1. Tablet o ordenador. Descarregar-te Skype (actualment utilitzem aquest, però estem treballant en una altra eïna digital) tenir micròfon i càmera activada.
  2. Un espai tranquil on tinguis confidencialitat.
  3. I et recomanem que et situes aprop d’alguna finestra per tenir una òptima connexió

 

 • Cóm puc concertar-la amb vosaltres?

Ens pots escriure un email a info@centrepsico-lleida.es, trucar al centre (973) 80 59 48  i facilitar-nos un correu, si és el teu primer cop t’enviarem un formulari breu.

Tot l’equip de Psicologia realitza TERAPIA ONLINE: Psicologia d’Adults, Psicologa infantojuvenil, Sexòloga i terapeuta de parelles, Coaching, etc.

I recordeu, la nostra PROFESSIONALITAT ÉS LA MATEIXA fa 10 anys que utilitzem aquest mitjà com a suport, donat que les persones es desplacen i hem realitzat connexions amb: Madrid, Londres, Paris, EEUU, Australia, Alemania, Dublin, Noruega, Italia i Argentina sense problema.

 

Ànims i gràcies per la confiança

Tot l'equip realitza teletreball

17279

Si te he gustado el post, ¡Suscríbete!

“Los datos recogidos en el formulario de alta y suscripción a nuestro boletín de noticias y servicios serán incorporados a la empresa para la prestación del servicio y mantenerle informado mediante el Boletín o Newsletter. De acuerdo con el Reglamento (UE) 2016/679 de Protección de Datos de carácter personal le informamos que los datos recogidos por CRISTINA VIDAL MARSOL se usarán con el único propósito de incorporarlos a nuestro servicio informativo y usted podrá ejercer los derechos que le asisten como usuario en Rambla Ferran núm 1, 5è 1a, 25007 Lleida.”
Scroll to Top