Cursos de preparació al part, la lactància i el postpart

Regala’t un Embaràs Conscient! Cursos de preparació al part, la lactància i el postpart

Existeixen múltiples cursos de preparació al part encaminats a seguir en l’àmbit teòric que implica un embaràs i visionar vídeos o en l’àmbit pràctic fer yoga, nadar,però són pocs els cursos de preparació conscient a la maternitat que vetllin per la teva salut mental com a mare.

Aquesta és la nostra pretensió, acompanyar-te durant l’embaràs, apoderar-te pel part,  la lactància i el postpart de la mà de la llevadora Montse Bach però també fer-te reflexionar sobre la maternitat, prendre consciència i fer vincle i conèixer quin impacte té la maternitat sobre el nostre psiquisme de la mà de la psicòloga perinatal Cristina Vidal.

El curs va dirigit a parelles que desitgin prendre consciencia de maternitat i la paternitat i gaudir del viatge que s’empren des del propi desig de ser mare i pare.

Consúlta el nostre programa!

PROGRAMA CURS PSICO LLEIDA D’EMBARÀS CONSCIENT

Els cursos són gratuïts per mutualistes de la Mútua general de Catalunya i mutua.cat; i tenen un 30% de descompte per la resta de mútues.

Informa’t sense cap compromís!

 

 

17279

Si te he gustado el post, ¡Suscríbete!

“Los datos recogidos en el formulario de alta y suscripción a nuestro boletín de noticias y servicios serán incorporados a la empresa para la prestación del servicio y mantenerle informado mediante el Boletín o Newsletter. De acuerdo con el Reglamento (UE) 2016/679 de Protección de Datos de carácter personal le informamos que los datos recogidos por CRISTINA VIDAL MARSOL se usarán con el único propósito de incorporarlos a nuestro servicio informativo y usted podrá ejercer los derechos que le asisten como usuario en Rambla Ferran núm 1, 5è 1a, 25007 Lleida.”
Scroll to Top