4 paraules clau per Tornar a l’Escola amb Èxit

 

4 PARAULES CLAUS PER TORNAR A L’ESCOLA AMB L’ÈXIT

 

Dilluns en vam parlar a la nostra secció, “Despertant Consciències” al programa Aqui a l’Oest, la tornada a l’escola es pot realitzar amb èxit si tenim en compte aquestes paraules clau per ajudar als més menuts/des.

  • PREPARAR! Per exemple:

Anar a comprar el material escolar junts, per estrenar curs i alguns materials ajudarà als menuts/des a pensar en la tornada a l’escola i els acompanyarà emocionalment.

Adaptar els horaris una setmana abans, i anar a dormir 1 hora abans també ajudarà a preparar a nivell fisiològic la tornada a l’escola.

  • TANCAR/ACOMIADAR!  Per exemple:

Acomiadar l’estiu compartint quin ha estat el nostre moment preferit o realitzant una sortida tota la família junta per anar a la platja i celebrar que tanquem l’estiu i comencem un any nou.

  • MOTIVAR/CELEBRAR

En la línia de l’anterior, podem abordar el curs escolar amb il.lusió. Generalment ells viuen l’any escolar com un any nou i desitgen retrobar-se amb els companys. Acompanyar-los emocionalment i estar al cas de com es desenvolupa la tornada és sempre recomanable, donat que sempre hi han canvis i l’adaptació als canvis és un procés.

  • ACOMPANYAR

Ser-hi! Així de fàcil, tenir presència física i emocional.

Us deixem l’enllaç de la secció “Despertant Consciències”, en el que vam escoltar cóm alguns/es nens/nenes viuen la tornada a l’escola!

 

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Benvingut/da. Tens algún dubte concret?
“Benvingut/da. Tens algun dubte concret sobre cóm treballem o els nostres serveis o desitges demanar hora?
Ens pots trucar o escriure sense compromís i et respondrem!
Gràcies per la confiança. Equip Centre PsiCo Lleida.”