Ponència de Cristina Vidal a la Fira del Treball de la UDL 2024

El 17 d’abril passat, tant estudiants de la Universitat de Lleida com empreses van tenir el privilegi d’assistir a una ponència reveladora a la Fira del Treball. Cristina Vidal, experta també en desenvolupament personal i professional, va compartir com gestionar les emocions durant els processos de selecció.

Cristina va destacar la importància d’entendre i aprendre de les nostres emocions en situacions d’alta pressió, com ara entrevistes de treball i avaluacions d’habilitats. A més, va subratllar la necessitat de desenvolupar les competències personals, l’autoconeixement i va destacar la importància d’alinear-se amb el propòsit professional, treballar el focus i cultivar els valors que et distingeixen.

No només va oferir eines útils per enfrontar desafiaments professionals, sinó que també va inspirar els estudiants a cultivar una mentalitat resilient i proactiva en la seva trajectòria cap a l’èxit laboral.

Sens dubte, la ponència de Cristina Vidal va aportar contingut de gran valor a la comunitat estudiantil de la UDL, equipant-los amb el coneixement i la confiança necessaris per adaptar-se al competitiu món laboral des d’una perspectiva necessària d’abordar.

 

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Benvingut/da. Tens algún dubte concret?
“Benvingut/da. Tens algun dubte concret sobre cóm treballem o els nostres serveis o desitges demanar hora?
Ens pots trucar o escriure sense compromís i et respondrem!
Gràcies per la confiança. Equip Centre PsiCo Lleida.”