MASTERCLASS GRATUÏTA PER A PSICÒLEGS

Si exerceixes com a psicòleg/a, aquesta és la teva oportunitat per aprendre d’altres professionals amb àmplia trajectòria i garantir les teves bones pràctiques professionals. Un exercici responsable és essencial quan es treballa amb persones, especialment en el terreny de la salut mental i el benestar emocional. Cristina Vidal, psicòloga, directora i fundadora de Centre Psico, amb més de 19 anys d’experiència real en molts àmbits (experta en trauma, EMDR, violència de gènere, entre d’altres), és plenament conscient de la importància d’exercir la psicologia clínica des d’un lloc de continu aprenentatge i responsabilitat envers els seus pacients.

Per això vol oferir a tots aquells psicòlegs/òlogues que estiguin interessats a equipar-se i consolidar la seva pràctica professional amb l’orientació d’altres professionals de llarg recorregut, bagatge i experiència, una Masterclass gratuïta online a la qual podran connectar-se el proper 6 de juliol a les 19h. Clica aquí i rebràs el teu accés per reservar la teva plaça.

No perdis l’oportunitat de registrar-te si desitges prevenir errors al teu exercici professional i evitar així afegir dany al dany preexistent.

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Benvingut/da. Tens algún dubte concret?
“Benvingut/da. Tens algun dubte concret sobre cóm treballem o els nostres serveis o desitges demanar hora?
Ens pots trucar o escriure sense compromís i et respondrem!
Gràcies per la confiança. Equip Centre PsiCo Lleida.”