2 DE JUNY, DIA MUNDIAL DE L’ACCIÓ PELS TCA

El proper 2 de juny se celebra el Dia Mundial de l’Acció pels TCA (Trastorns de la Conducta Alimentària), i des de Centre Psico Lleida volem recolzar aquest dia i tota iniciativa que promogui la sensibilització cap a aquesta realitat sovint invisible als ulls de la majoria.

Al nostre equip de professionals som molt conscients de la importància de deixar enrere l’estigma social per poder informar, mostrar i donar a conèixer sense tabús en què consisteixen aquests trastorns i com es poden detectar i tractar.

Segons ens explica la Marta Camí Codina, nutricionista i dietista especialitzada en aquest tipus de trastorns i professional que col·labora a Centre Psico, és essencial que es promogui la informació sobre els TCA, ja que, tal com ens explica, de vegades no som conscients de la complexitat i la gravetat d’aquests trastorns, ni de la importància de sol·licitar ajuda professional.

Per tot això, avui ens unim a aquesta causa, la de visibilitzar, prevenir i reivindicar. Estar ben informat/da pot canviar-ho tot.

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Benvingut/da. Tens algún dubte concret?
“Benvingut/da. Tens algun dubte concret sobre cóm treballem o els nostres serveis o desitges demanar hora?
Ens pots trucar o escriure sense compromís i et respondrem!
Gràcies per la confiança. Equip Centre PsiCo Lleida.”