La importància de la supervisió professional en psicologia: un compromís mensual per als professionals de Centre Psico

En el viatge fascinant de l’exercici de la psicologia, l’autoreflexió i el creixement continu són pilars fonamentals per oferir un suport efectiu als qui confien en nosaltres. Per això al nostre Centre Psico, tot l’equip de professionals reconeixem i abracem la importància de la supervisió clínica com a component essencial de la pràctica professional.

La supervisió: un mirall per al creixement personal i professional

La supervisió no és simplement una formalitat, sinó un espai valuós on els professionals de la psicologia es poden mirar en un mirall professional. Proporciona una oportunitat per revisar casos, explorar desafiaments ètics i nodrir un ambient d’aprenentatge continu. Enfrontar casos complexos o emocionalment intensos és part integral de la nostra tasca, i la supervisió ofereix el suport necessari per processar aquestes experiències.

Compromís mensual per al nostre equip de professionals

En el nostre compromís amb l’excel·lència, els professionals del nostre Centre Psico participen mensualment en sessions de supervisió clínica. Aquest espai dedicat permet que el nostre equip comparteixi experiències, explori noves estratègies i rebi orientació experta. Creiem fermament que aquest procés enforteix la nostra capacitat per proporcionar un servei de qualitat, mantenint el nostre enfocament en el benestar dels qui confien en nosaltres. I això és possible gràcies al programa “Destí Èxit Clínic”, una mentoria de 6 mesos que inclou supervisió, mentoria individual i acompanyament, i fins i tot sessions de coaching per mantenir l’enfocament en el creixement del professional. I d’aquest compromís amb les bones pràctiques professionals de Centre Psico que ha donat lloc a la creació d’aquest programa, es genera xarxa de suport tant per a psicòlegs de tot el món que estan participant al programa com per als nostres equips, creant-se així, una sinèrgia única que multiplica exponencialment l’aprenentatge i el desenvolupament professional.

Beneficis reals per als nostres clients i pacients

La supervisió no només beneficia els professionals, sinó que també es tradueix directament en beneficis tangibles per als nostres clients. En millorar les nostres habilitats i enriquir el nostre enfocament terapèutic, estem més ben preparats per oferir un suport més efectiu i personalitzat. La supervisió contribueix a una pràctica ètica i a l’evolució constant de les nostres habilitats clíniques.

A Centre Psico Lleida i Centre Psico Tàrrega, abracem la supervisió clínica com un pilar fonamental del nostre compromís amb l’excel·lència a la psicologia. Aquest procés continu d’introspecció, compartir i aprendre ens posiciona en un altre lloc des d’on oferir un servei professional que no només compleix estàndards elevats, sinó que també reflecteix el nostre compromís genuí amb el benestar dels qui servim. La supervisió no és només un deure professional, sinó una expressió del nostre compromís ferm amb la qualitat i la millora contínua.

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Benvingut/da. Tens algún dubte concret?
“Benvingut/da. Tens algun dubte concret sobre cóm treballem o els nostres serveis o desitges demanar hora?
Ens pots trucar o escriure sense compromís i et respondrem!
Gràcies per la confiança. Equip Centre PsiCo Lleida.”