DONA INICI LA MENTORIA PER A PSICÒLEGS DE CRISTINA VIDAL, DIRECTORA DE CENTRE PSICO LLEIDA

La directora de Centre Psico Lleida, Cristina Vidal, psicòloga amb més de 19 anys d’experiència real, ha iniciat el seu programa propi de Mentoria per acompanyar, donar suport i orientar a l’excel·lència altres especialistes de la salut mental.

Perquè els professionals que s’impliquen i es comprometen amb els seus pacients també necessiten suport estratègic que garanteixi unes bones pràctiques i un exercici professional responsable. És per això que Cristina Vidal ofereix un servei continuat a altres companys professionals que vulguin millorar el seu servei i atenció per tal de proporcionar sempre una assistència millor, més experta i validada per professionals de llarg recorregut.

 

D’aquest compromís de la directora del centre amb els seus pacients neix la iniciativa d’acompanyar altres professionals de la salut mental que es vulguin interpel·lar, reflexionar i guanyar uns recursos i una visió que repercutiran directament en les persones que tractin. El passat mes de juliol va donar inici la 1a edició de la Mentoria amb un nodrit grup de psicòlegs que tenen ganes d’aprendre, posar en valor els seus coneixements i ser acompanyats per créixer professionalment.

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Benvingut/da. Tens algún dubte concret?
“Benvingut/da. Tens algun dubte concret sobre cóm treballem o els nostres serveis o desitges demanar hora?
Ens pots trucar o escriure sense compromís i et respondrem!
Gràcies per la confiança. Equip Centre PsiCo Lleida.”