Activitats formatives i conferencies mes de Febrer i Març

Activitats formatives i conferencies mes de Febrer i Març

 

Aquest mes hem realitzat diverses activitats formatives i conferències. D’una banda com professionals amb perspectiva de gènere, amb motiu del 8 de març, Dia internacional de la Dona, Cristina Vidal, psicòloga, coach i directora del centre va parlar d’apoderament femení a l’Ajuntament de Vilagrassa. En aquesta línia d’equip especialitzat amb perspectiva de gènere, ja vam ser convidades amb motiu del dia de sant valentí per a parlar de mites de l’amor romàntic.

 

D’altra banda en l’àmbit de la psicologia, i de les conferències organitzades pel Pla Educatiu d’Entorn (PEE) de l’Alt Segrià, s’han realitzat les següents conferències.

 

–          Efectes emocionals de la pandèmia en la primera infància, dirigides a professionals d’escoles bressol i famílies. A càrrec de Cristina Vidal, Psicòloga amb Màster de Atenció precoç. La conferència ha aportat informació sobre la primera infància, efectes de la pandèmia i pautes per a una detecció, derivació i intervenció dirigida a nens de 0 a 4 anys.

–          Alimentació I Emoció, dirigides a famílies i escoles de primària de primer a tercer de primària. La conferència ha estat realitzada per Marta *Camí, Nutricionista de l’equip especialitzada en desordres alimentaris.

–          Criança en Positiu, dirigida a famílies i centres educatius de primària de primer de primària a tercer, a càrrec d’Anna Ribó, psicòloga sanitària amb màster de psicologia infantojuvenil.

 

Aquest mes de maig, Ana Ribó, psicòloga sanitària especialitzada ha continuat impartint tallers dirigits a estudiants de secundària sobre Benestar Emocional i finalment s’ha iniciat aquest mes de març una formació dirigida a professionals d’activitats extraescolars i organitzada per Cal Jove de Torrefarrera, sobre Adolescència i Salut Mental, indicadors de risc i tècniques de maneig i acompanyament a adolescents, que realitza Cristina Vidal, psicòloga especialitzada.

 

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Benvingut/da. Tens algún dubte concret?
“Benvingut/da. Tens algun dubte concret sobre cóm treballem o els nostres serveis o desitges demanar hora?
Ens pots trucar o escriure sense compromís i et respondrem!
Gràcies per la confiança. Equip Centre PsiCo Lleida.”